Pro 5 imei onarım Yardım TalebiMerhabalar.
Konu başlığından da anlaşılacağı üzere Pro 5 cihazımın imei ni onarmak istiyorum pro5 M576 H modeli telefonumda, 6.7.3.3 G Beta fly OS sürümü kurulu. chamelephon,engineer vs. progamları denedim başarısız, UMT GSM, Sigmakey gibi pc programlarını denedim başarısız, bir tek box cihazlar kaldı. Bu exynos işlemci iyice can sıkıcı olmaya başladı. Lütfen Yarımcı olur musunuz. | |
SignatureAmaaan ne biliym [url]http://img.res.meizu.com/im |
|
Exynos islemciye biraz zor gibi ama imkaniz degildir usta bilen arkadaslar yanitlayacaktir.
| |
|
|
çaresi var ama çok teferruatlı burda anlatmak zor olur
| |
From Forum App |
|
yani yapımı çok kolay anlatması zor
| |
From Forum App |
|
Peki hocam nasil cozecegiz
Bilgi paylastikca cogalir @kazakyusuf Anlatmak zor ama imkansiz degil diyorsunuz yani | |
|
|
kazakyusuf replied at 2017-05-20 03:55 Hocam selamlar Şu anda telefonum kapandı Mümkünse anlatabilir misiniz Herşeyi denedim ama başaramadım Şu anda xda dan 7.1.2 yükledim bootloader unlock Root ladim tekrar fly os a donebilirim hatta memnundum ama IMEI için geçiş yapmıştım yine olmadı Buradan paylasamiyorsak honel@uni-yaz.com Teşekkürler | |
|
|
enginermod programı ile yap sim kart kesinlikle takılı olsun. Yoksa olmaz.
| |
From Forum App |
|
by_virus27 create on 2017-07-24 03:03 Cm nasil kullanimi kasma filan varmi acaba yada her hangi bir problem birde flymeye geri donus nasil yapiliyor yapinca otadan update aliyirsun ama kuruluma gecince recowery cikiyor demislerdi dogrumu merak ettim | |
From Forum App |
|
cozef replied at 2017-07-24 09:43 exynos işlemcilerde engineermod yok kardeş Senin bahsettiğin MTK işlemcili telefonlarda geçerli. engineer i denediğimi de ilk mesajda yazmıştım | |
|
|
memetkarahanli replied at 2017-07-24 12:57 hocam herhangi bi kasma yok telefonda xda dan aldığım 7.1.2 de ara sıra konuşurken tel kapandı, bir de 2. hattan internete giremedim başka problem olmadı Flyme ye geri dönüş ise recovery moddan zip yükle menüsüne giderek forumdan indirdiğim update.zip i gösterdim flyme ye döndü tabii recovery ve bootloader da eski halini aldı, sanki hiç xda daki romu kurmamişim gibi eski haline döndü | |
|
|
11