Stabil flyme 6 global sürüm ne zaman çıkarSallaya sallaya bir hal oldular. Stabil Flyme 6 bir türlü çıkamadı hep ay sonu diye sallanıyor ama sonuç yok. Birde sözde android 7 verecekler. Artık global yazılım çıkarma konusunda çok yavaşlar.
Kullandığım cihaz Mx4 | |
|
|
bu ayın ilk 2 haftası içinde deniliyordu ama kesin tarih yok Android 7 verirlermi bilmem ama Meizu dan soğudum açıkcası 2015 de Android One telefonum vardı 2 3 ay kullandım Android 6 yı vermişlerdi 2015 yıl sonu mx5 Aldım flyme4 de 5.0 dı 2016 başı flyme 5 le 5.1 oldu şimdi yıl 2017 nin ortası flyme 6 beta kullanıyorum ve hala 5.1 tam bir hayal kırıklığı
| |
From Forum App |
|
Meizu android 7 ye geçmez. Geçemez. geçmesi için flyme yi geliştirmesini bırakması lazım. aksi halde google android 7 geçmesine izin vermez. android 7 çıktıktan sonra zaten flyme nin bir espirisi kalmadı. hatta geri kaldı.
| |
|
|
meizu artik pismanlik bundan sonra baska markalara bakacaz
| |
From Forum App |
|
ahmetmetin create on 2017-05-09 01:41 meizu aslında çok iyi cihazlar kasa olarak donanım olarak kullanım olarak flyme 6 stabil de sorun çıktı ama bugün yağrın yayınlanır Aslında baktığımızsa Flyme Android 6 yada 7 sürümlerinin içinde barındırdığı bütün özellikleri barındırıyor mesela ekranı ikiye bölme olayı bende xiaomi ye geçiyorum mesela onda bile henüz bu özellik yok android 7 ile gelicek birde bu taraftan bakalım meizu yu satmayı düşünmüyorum kullanım olarak gerçekten çok iyi cihaz keyif veriyor | |
From Forum App |
|
Valla xioami ye yönelmeyi düşünüyorum.
| |
From Forum App |
|
meizudan bi cacık olmaz
| |
From Forum App |
|
Arkadaşlar ben mx5 den Xiaomi mi5s e geçtim Xiaomi kabul etmek lazım güzel telefon ama gerçekten Mx5 de çok güzel telefonmuş bunuda anladım şahsen Miui 8 abartıldığı kadar da değilmiş şuanda stabil sürüm yüklü ve bir dünya Hata var Flyme 6 beta kullanıyordum bence Flyme 6 yazılım olarak çok başarılı stabil sürümü yayınlanınca tadından yenmez şimdi kendi kendime neden Mx6 almadım diye pişman olmadım desen yalan olur bence biraz sabredin derim ????
| |
|
|
6.7.4.11G sürümü yüklü ama canımdan bezdirdi. İnternet bağlantısı gidiyor geliyor kafasına göre takılıyor. Acaip canımı sıkıyor. flyme 5 yükledim ne yaptımsa düzeltemedim. Mi5 aramaya başladım ama onunda parmak izi okuma sorunu var deniyor.
| |
|
|
User492233904 create on 2017-05-18 20:40 hattını nedir Vodafone mu? mi5s de parmak izi sorunu var mi5 de ben duymadım | |
From Forum App |
|
12