Meizu'nun Cihaz Çıkartma Hızından Memnun Musunuz ?
| ||
SignatureFly ME <3 |
||
Xiaomi ile karşılaştırıldığında telefon bile çıkarmıyor denebilir..çok az ürün çıkarıyor çıkardığı ürünlere destek vermiyor..çıkardığı ürünler hemen hemen birbirinin kopyası..özellik olarak diyorum..üst segment telefon yok gibi bişey..6 plus bile xiaomi mi5 dengi telefon..küçük ekranlı ama üst segment telefon yapması lazım ve artık şu mediatek işlemciyi bıraksa keşke..ve Türkiye'ye telefon göndersin saçma Pro 6 ile takılı kaldık
| |
|
|
meizu artık gerçekten kullanıcıların sabrını deniyor, ya eskiden az cihaz çıkartır, yazılımsal desteği iyidir derdik. şuan gelinen noktada
sürekli cihaz çıkartıyor güncelleme denilen bişey yok, android 5.1 (nerdeyse bütün markalar artık kullanmıyor bunu) sanırım yazılım ekibi anca yeni cihazlarına yetişebiliyor. kendimden örnek verecem: samsung kullanıcısıydım s4,note3,note4 derken note5 işlemcisini taşıyan meizu pro 5 (4gb ram,64 gb hafıza) i kesfettim araştırdım sene 2015 çok cihazıda yok mx serileri sadece çıkıyor ve düzenli güncellemeside var bende düşünmeden aldım. samsungun note 5 sırayla android 5,android 6.0.1 ve android 7 ye güncellendi pekiya meizu? 2015 de android 5.1 halen aynı, bir daha meizu alırmısınız deseniz bunu bin defa düşünürüm artık. | |
|
|
2