bildirim sorunsalıben m3s kullanıyorum son g rom kullanıyorum telefona WhatsApp ve benzeri programların bildirimleri zamanında gelmiyor programı açınca geliyor bunu nasıl çözebilirim
| |
|
|
güç seçeneklerin de wapsap bî pasif yaptın mı
| |
From Forum App |
|
Güvenlik -> İzin Yönetimi -> Arka Planda Çalıştır menüsünde beta sürüm için resimdeki ayarları yapabilirsiniz. Flyme5 G sürüm seçenekleri için forumda zaten detaylı bir başlık vardı hocam biraz arayıp bulabilirsiniz.
| |
From Forum App |
|
pasif derken tam anlamadım
| |
From Forum App |
|
Flyme 6 beta surum kullaniyorum telefonum mx6. Bildirim gelme sorununu bi cozemedim. Whatsapptan bildirimler geliyor ancak digee uygulamalarin bildirimleri bazen geliyor cogu zaman gelmiyor. Hizmet cercevesini, google play hizmetlerini izin ver seklinde degistirdigim ve bildirim gelmesini istedigim uygulamayi arkaplanda aktif et sekline cevirdigim halde durum ayni. Biktim artik mx5 te sorum yoktu mx6 da flyme6 da bir turlu olmadi. Bu konuda bana yardimci olursaniz sevinirim
| |
|
|
Telefonumu 6.1.1.0g surume yukselttim. Ancak bazi uygulamalarda bildirim sorunu hala devam ediyor yalnizca uygulamaya girince uyarilari gorebiliyorum. Eksik yaptigim biseymi var acaba?
| |
|
|
5