Сейчас бы в 2К17 вспомнить 2К15...Может и доллар по старому курсу вспомним? В 15м обновы были топ, потом в средине 16го примерно всё пошло по...узенькой тропинке и спустя год тропинка не изменилась...
| |
From Forum App |
|
Lyndais create on 2017-04-09 09:44 в тебе гарно прошивка працює?чи є якісь баги?вмене все файно робить | |
From Forum App |
|
Ivanych create on 2017-04-09 10:43 прошивка на м3ноте працювала нормально максимум тиждень. потім почала час від часу підлагувати. відбиток пальця десь за третім разом зчитує, відео з dji go 4 на даній прошивці не записується. ну і коли видаляєш якусь прогу, то китайська лізе.. | |
From Forum App |
|
Lyndais create on 2017-04-09 10:53 є просте рішення ,перейти на Flyme 5...може тоді смартфон буде працювати | |
From Forum App |
|
а на рахунок відбитка пальця...він завжди працював не добре,я вже давно дивився відео про ці смартфони то люди жалілися на працю відбитків пальця...
| |
From Forum App |
|
Lyndais create on 2017-04-09 10:53 а на рахунок відбитка пальця...він завжди працював не добре,я вже давно дивився відео про ці смартфони то люди жалілися на працю відбитків пальця... | |
From Forum App |
|
Lyndais create on 2017-04-09 09:44 З бетою і локалізацією проблем немає. На рахунок китайськоі, телефон не в цитрусі купляли? Якщо так, то воно і дивно. | |
From Forum App |
|
Lyndais create on 2017-04-09 09:44 Вони не зовсім порядні і продають не зовсім нові телефони, та і не європейські моделі. | |
From Forum App |
|
SpottySword create on 2017-04-09 11:23 та ні, з телефонами все впорядку. вони були на 5флаймі, але я оновив її до до 5....12G а потім вже до 6 бетки. так на 5 ніяких проблем не було. доречі, а чому не горить індикатор зарядки батареї, я про світлодіод? ні в одній прошивці цього нема | |
From Forum App |
|
SpottySword create on 2017-04-09 11:23 Так с айфонами таже фигня. Модельки по-старше практически все идут восстановленные. Чему тут удивляться | |
From Forum App |
|