connect to internet with mobile connection ,not wifiim trying to connect to internet with mobile connection here in greece but i cant! even if the sign of my mobile provider is full in 4g i still cant connect to the internet , can you help me?
| |
|
|
Τι εταιρία τηλεφωνίας έχεις??
εγώ με Vodafone δεν έχω κανένα θέμα.. και τι flyme έχεις?? | |
From Forum App |
|
και εγω με vodafone δεν εχω προβλημα 4g κανονικα
| |
|
|
cosmote εχω αλλα το παλευω εδω και μερες , οι ρυθμισεις βαση cosmote ολα οκ αλλα ιντερνετ δεν εχω παλι... το ειχα αγορασει απο κινα με ebay και ειχα θεματα με το προφιλ και το googlestore ομως μου εστειλε καποια αρχεια ο κινεζος και τα εστεισα και ολα οκ απλα δεν ειχα επιχειρησει να μπω στο ιντερνετ παρα μονο με wifi. τωρα ανακαλυψα οτι εχω θεμα με το internet απο κινητη! δεν τον εχω λιγισει ακομα τον κινεζο στο κινητο μου , αντιστεκεται ακομα!
| |
|
|
πιανει κανονικα 4G αποτι μου λεει πανω στην μπαρα και το παραδοξο ειναι πως μου ηρθε και μηνυμα απο cosmote με συγχαρητηρια που μπηκα πρωτη φορα και πως εχω δωρεαν για σημερα ιντερνετ και τα λοιπα αλλα απο τον μαμισιο εξπλορερ και το chrome δεν συνδεεται σε σελιδες με τιποτα και μου λεει πως δεν μπορει να συνδεθει!
| |
|
|
4