ikinci bir meizu alacaksnız, hangisi olurduben m3s mini almıştım. kardeşime de sipariş verdim, Ben bir arkadaşıma da. Acaba m3s miniden daga güzrl ve uygun fiyatlı meizu var mı? Malum bu gidişle öyle daha çok meizu alacağız. Ben
| |
|
|
şuanda bence Meizu nun alınası en iyi Telefonu Pro6 plus ben alıcak olsam Pro6 plus düşünürdüm ama fiyat olarak çok yüksek ve Türkiyede henüz yok meizu nun diğer telefonları bence pek iyi değil mesela mx6 pro6 pro6s gibi meizu nun sözde üst seviye cihazlarına baktığımda Waaaw diyemiyorum
| |
From Forum App |
|
meziu sorun çıkarmaya başladı geri tuşu çabuk bozuluyor 5 tane sattım ben beşide bozuldu m3s
| |
From Forum App |
|
Arkadaşın dediği gibi meizu almak istiyoruz ama şöyle üst düzey alınası telefonu yok..en azından türkiyede yok..m2 note kullanıyorum flyme yazılımı çok güzel alıştık artık bırakamıyoruz ama alacak telefon yok..türkiyede satılan Pro 6 ve note 3 var ikisi de bana hitap etmiyor..meizu, xiaomi gibi ram ve hafıza konusunda cömert değil..işlemci konusu ve band 20 olmayışı kötü..
| |
|
|
Home dokunmatik tuşu bozuluyor, destek yok, yardım yok, açıklama yok buna dair. Uzak durun
| |
From Forum App |
|
pro 6 plus alırdım biraz büyük ama idare ederiz artık
| |
|
|
gozum kapali ulkemize gelirse pro 6s alirdim.yilin cihazi
| |
From Forum App |
|
aldıma pişmanım 2ncisi almam
| |
From Forum App |
|
用户5200366904 create on 2017-02-21 04:48 kesinlikle katılıyorum. ben m3 not kullanıyorum. 1 ayda tuş bozuldu. elimde patladı. | |
From Forum App |
|
8