Root ve garanti sorunsalıMx5 kullanıcısıyım, telefonun kendi içindeki root özelliğini kullanırsam telefon garanti dışı kalacak mı? Android n ile root klasörü system klasörünün dışında kurulduğundan bir sıkıntı çıkmıyormuş garantide ama Flyme bu konuda nerede kalıyor bunu merak ediyorum. Sonuçta hala N alamamış durumdayız.
| |
SignatureInstagram: @EOzdas |
|
bütün telefonlar benim bildiğim root atınca garantiden çıkar.
| |
From Forum App |
|
bu bilgiye ulaşmak için ayarlar>parmak izi ve güvenlik>root izni yazan yerden okuyabilirsin
| |
From Forum App |
|
SametUnal create on 2017-01-30 11:28 Öyle yazılıyor ancak Android Nde root dosyaları system klasörü dışında kurulduğu için ve system dosyasına bir değişime bulunmadığı için fabrika ayarlarına geri dönerek roottan cikilabiliyor. System dosyalarında hiç iz bırakmıyor bu olay, bu sebeple de garanti dışı kalmıyor telefon. Ama yine de yardımın için teşekkürler şu an için yapmama kararı aldım | |
From Forum App |
|
EOzzy replied at 2017-01-30 13:36 Açıklaması yapılmış ama FlymeOS Android tabanlı bir sistemdir diledikleri modifiye edebilirler ama önce başkaları denesin sonra siz. | |
|
|
flayme kendi root izni veriyor niye garaNtiden çıksın
| |
From Forum App |
|
muhmmerbp create on 2017-03-24 22:02 Root sistem dosyasında değişiklik yapmak demektir. Android açık kodlu olduğu için root izni her telefonda zaten vardır. Bu izni kullanmak telefonu brick etmekle sonuçlanabileceği için root iznini kullanan cihazlar garanti dışı kalır. | |
From Forum App |
|
6