Ekran ikonlarının üzerinde bildirim sayısıEkran ikonlarının üzerinde ana ekranda bildirim sayılarının görünmesi bence çok hoş olurdu. Diğer bazı markalar bunu kullanıyor. Acaba meizu firması da bir sonraki sürümde bunu uygulayabilir mi? Moderatör arkadaşlar bu konuyu da yazsalar belki uygulamaya geçer. Resimdeki örnek gibi.
| |
|
|
Meizu firmasının umrunda değiliz. Basit bildirim sorunlarını bile bir senedir çözemiyorlar. Bahsettiğiniz bildirim sayısı konusunu telefonu rootlayıp Xposed installer üzerine bir de flyme tools kurduktan sonra ayarlayabilirsiniz.
| |
From Forum App |
|
Ben yeni takip etmeye başladım forumu falan. Eğer dediğiniz gibi biz umurlarında değilsek, bundan sonra Meizu da benim umurumda olmaz telefonu değişirim bir ay sonra. Ardından da internette her gördüğüm yerde (başta facebook) sayfasında bu yaptıklarını anlatırım. Canımı çok sıkılırsa Meizu kazazedeleri forum sitesi bile açarım. Dört dilde hergün yazarım. Elimden ne geliyorsa yani. Zaten telefonların garantisi elimde patladı bari biraz ilgilensinler.
| |
From Forum App |
|
Kenan61 replied at 2017-01-07 21:41 Badge efekti için basvurduk zamanında olumlu sonuçlandı. flyme 6 da Stabilde görürüz inşAllah | |
|
|
Flyme Launcher zaten hoşuma gitmiyor. Nova Launcher Prime kullanıyorum ve uygulama çekmecesi olması daha kullanışlı. Ana ekranda durması şahsen sinir bozucu. O yüzden Nova kullanın derim.
| |
From Forum App |
|
merhaba
m6 kullanıyorum telefonumda güncel sürüm olan 7.0.1.0G yüklü ancak bildirim sayıları ikonlar üzerinde görülmüyor. bununla ilgili herhangi bir iyileştirme yapıldı mı ya da bunu düzeltmek için bir çözüm var mı? | |
|
|
yeni güncelleme ile ikonların üzerinde sayı belirtmesede kırmızı nokta şeklinde bildirim gözüküyor
| |
From Forum App |
|
bütün bildirim uyarıları vs açık durumda ama dediğiniz gibi kırmızı nokta şeklinde de bildirim yok malesef, bunu aktifleştirmek için ne yapabilirim? bu konuda yardımcı olabilecek var mıdır?
| |
HDBOAS replied at 2018-11-02 14:54 Flyme 7 kullanıyorsanız onun içine geldi. | |
fatihaksoy replied at 2018-11-03 00:19 7.0.1.0G kullanıyorum telefon m6. bildirimler uyarılar vs herşey açık ancak ikonlar üzerinde görülmüyor malesef. ne yapmam gerektiğini de bir türlü bulamadım. | |
|
|
15