[Flyme 6 A Sürümü] Ayarlar İncelemesiMerhabalar Bu Videoda Flyme 6 A sürümünün ayarlar kısmını inceledim.. | |
Related threadsSignatureFly ME <3 |
|
Videoyu izleyeyim
| |
From Forum App |
|
Kenan61 replied at 2017-01-09 00:18 teşekkürler | |
|
|
Kardeş selam, ben meizu m3s kullanıyorum format atamıyorum. yardımcı olabilir misin
| |
|
|
eyupkocak create on 2017-01-30 00:38 ayarlar > telefon hakkinda > bellek ve yedekleme > Fabrika ayarlari kismindan cihazi sifirlayabilirsiniz. | |
From Forum App |
|
eyupkocak create on 2017-01-30 00:38 ama yedekleriniz varsa lutfen, once yedek aliniz | |
From Forum App |
|
Çok teşekkür ederim kardeşim cevabın için. Sanırım yanlış yazmışım. root yerine format yazmışım yanlışlıkla. Cihaza Root atamıyorum. Telefon Çin'den geldi. Flyme 5.3.10G sürümü kullanıyorum. Cihazda finger print yok. QuikShotcutmaker'dan kullanıcı merkezine girdim, root'u aktif ettim. Kingo Root'a root yetkisi de verdim. Ama bir türlü cihaz root olmuyor. Delirecem resmen. Supersu çalışmıyor. Nerede hata yapıyorum bilmiyorum. Cihazı root edemediğim için, ınternational sürümü de yükleyemiyorum. corrupt hatası alıyorum. Valla yardım edersen çok dua ederim sana.
| |
|
|
eyupkocak replied at 2017-01-31 00:36 Meizunun Rootunu açmadan başka programlarla root açamazsınız. tavsiyem ingilizce dil sıkıntınız yok ise , A sürüm kurmanız yönündedir. Yinede A sürümde root açarsanız AYARLAR hariç cihazı türkçe kullanabilirsiniz. | |
|
|
Meizu rootu nasıl açacağım, bunun bir yolu yok mu?
| |
|
|
eyupkocak create on 2017-01-31 02:41 surumunuz nedir usta | |
From Forum App |
|
13