5.1.12.0 G Şebeke Sorunu Yaşayan Var mı ?Merhabalar 5.1.12.0 G Sürümünde şebeke`de kopma - bağlanmama sorunu devam ediyor mu ? Lütfen devam ediyorsa : Model ve hizmet aldığınız sağlayacıyı yazınız.. Örnek : Mx4 Pro, vodafone 4G Bağlanmıyor. gibi ve ayrıca mümkünse burada > http://forum.flymeos.com/thread-10691-1-1.html destek veriniz. Teşekkürler | |
SignatureFly ME <3 |
|
meizu pro 6 türk telekom konya/seydişehirde görmedim 4 g yazdığını önce 4g diyorum bağlantı sorunu oluyor ama 3g dedim mi bağlantı sorunu olmuyor abi
| |
From Forum App |
|
M2 note hem kasma var hemde şebeke sorunu devam ediyor fatih ustam, teşekkürler bu arada
| |
|
|
BurhanUcar replied at 2016-12-27 01:35 Eksik yazmışım pardon m2 note Vodafone şebeke kopuyor 3g 4g arası bağlanıp kopup duruyor | |
|
|
SametUnal replied at 2016-12-26 23:01 sağol abim 4G için istek konusu var inşAllah çözülecek .. | |
|
|
BurhanUcar replied at 2016-12-26 23:05 rica ederim ustam inşAllah çözelecek | |
|
|
M2 note hem kasma var hemde şebeke sorunu devam ediyor fatih ustam, teşekkürler.Ayrıca şarjı çabuk bitiriyor
| |
From Forum App |
|
M2 note Vodafone 4G sıkıntılı
| |
From Forum App |
|
m3s de devam ediyor neden hala düzelmedi merak ediyorum. güncellemede düzeldi yazıyor.
| |
From Forum App |
|
cozef create on 2016-12-28 07:24 kesilme hakkinda bastan mail attim, konu linkinide ve genel oneri linkini de ilettim. artik flyme 6 da yapsinlar.. insAllah olabilecek birseydir. tesekkurler usta | |
From Forum App |
|
30