5.1.12.0 G Sorun ve İstek, Şikayetleriniz Edited by fatihaksoy at 2016-12-26 22:28
5.1.12.0 G Sorun ve İstek, Şikayetleriniz Nelerdir elimizden geldiğince yardım edeceğiz.. Lütfen mümkünse modelinize yazarsanız sevinirim.. | |
SignatureFly ME <3 |
|
Gelen aramalarda kişi ismi iki tane görülüyor. örnek : Ahmet yılmaz, Ahmet yılmaz şeklinde. Tüm senkronizasyonları ve rehberleri kapatmama rağmen sorunu çözemedim. yardım ederseniz sevinirim. teşekkürler
| |
From Forum App |
|
bi yenilik bekliyorum arayüz bildirim cubugu felan dahada özelleştirilmeli diye düşünüyorum
| |
|
|
sizce güncellemeye deger mı? yoksa flyme 6 yı bekleyelim mi
| |
From Forum App |
|
kontrol ediniz. karismis olabilir senkronlar tesekkurler
| |
From Forum App |
|
Kenan61 create on 2016-12-24 16:02 resim attim az ustte abim forum uygulamasindan reply ye resim eklenmiyor. | |
From Forum App |
|
fatihaksoy dediğin yerleri çok kurcaladım. herhangi bir yanlışlık yok. Tüm gruplarda senkronizasyon kapalı ama yine aynı şekilde devam ediyor. Hatta bende bi tane de m1 note var, onda da aynı şekilde. Artık sinirimi bozmaya başladı. ve bu hep böyle değildi. Bişey oldu ve bu duruma geldi. güncellemeden sonra mı oldu emin değilim ama aklıma da başka bişey gelmiyor. başkalarında olmuyor mu? Sadece benim iki telefonumda mı oluyor...
| |
From Forum App |
|
Kenan61 replied at 2016-12-24 23:15 bende'de birkaç numaralar öyle oldu. sonra tek tek seçip vcf yaptım. senkrondan almıyorum usta | |
|
|
nasıl yani? Tek tek seçip vcf yapmak ne demek? vcf nin ne olduğunu biliyorum yanlış anlaşılmasın. " tek tek seçip vcf yapmanın " ne olduğunu anlamadım.
| |
From Forum App |
|
Arama ekranında T9 ile aramanın tekrar eklenmesi.
| |
From Forum App |
|
63