şebeke sorunu- internet problemmerhaba, meizu pro 6 üç beş dakikada bir internet gidip tekrar geliyor. arada şebekede gidiyor bu şekilde sorunu olan sorun çözen varmı.
Hello, meizu pro 6 three and five minutes an internet go and come again. In the meantime there is a problem that solves the problem. | |
|
|
hattınız nedir ve destek konusu : http://forum.flymeos.com/thread-10691-1-1.html teşekkürler
| |
|
|
Merhaba fatih bey. Vodafone kullanıyorum. Bu hattı 2 sene meizu mx5 kullandım böyle bir sorunum olmadı. Pro 6 ya geçtikten sonra bu sorun var bende. Çözüm için ne yapmamız gerek. Mühendislik modunda biz aktif edemiyormuyuz.
Teşekkürler | |
|
|
flmye 6 helmed i bendede şebeke gidiyor pro6
| |
From Forum App |
|
Vodafone hattım
| |
From Forum App |
|
Meizu M2 Note Kullanıyorum 2 senedir Vodofone da hep şebeke sorunu vardı Turkcell e geçtim hala aynı şimdi şehir merkezi hariç hiç çekmiyor
Yardımcı olabilecek var mı? | |
|
|
Merhaba,
Telefonum Meizu Pro 7 Plus en son sürüm olan 7.1.1.0G Hattım Turkcell 3G aldığımda internet berbat bir şekilde şebeke full ınternet erişimim hız olarak kb larda 4G aldığımda net geliyor anlamış değilim 3G niye internet sıkıntılı yardımcı olabilecek birileri çıkar diye ümit ediyorum.. | |
|
|
6