Meizu Network problem (Meizu Şebeke ProblemOpen Meizu LTE 800 bands. There is a network problem in Turkey Vodafone in the operator.
Arkadaşlar yorum yaparak konuyu daha dikkat çektirebilirsiniz. LTE 800 band Türkiye'de ki tüm operatörler için en önemli band ama maalesef meizu bizi bundan mahrum ediyor. Bu arada ben Türkcell-Türk Telekom kullanıyorum bunlarda problem yok Vodafone'da sorunlu ama LTE 800 bant tan alacağımız hız ve Çekim gücü en verimli olandır bu yüzden açılması iyi olacaktır. | |
|
|
Ben pro6 kullanıyorım türk Telekom da gidiyor geliyor sadece veri baglantısı diyor bi umudumuz flyme 6 da inşallah giderirler
| |
From Forum App |
|
SametUnal create on 2016-12-19 02:54 flyme 6 yükleyenlerin dediği hala sorun devam ediyor. | |
From Forum App |
|
Ben meizu türkiye grubunda abinin biri hiç gitmedi diyordu ama tam bilmiyorum kullanmadım ama bişey yapmak lazım bazen H+ çekiyor durduk yere e ye düşüyor saten 4g kullanamadım bi
| |
From Forum App |
|
Çare LTE 800 bant
| |
From Forum App |
|
bi getirseler mübarekler
| |
From Forum App |
|
Lejyoner create on 2016-12-19 03:08 Hangi cihaz? | |
From Forum App |
|
bu konu hakkında ana istek konumuz : http://forum.flymeos.com/thread-10691-1-1.html
| |
|
|
fatihaksoy create on 2016-12-19 03:17 konuyu ben global dede açtım bilmiyordum şikayeti güncel tutmakta önemli tabi | |
From Forum App |
|
fatihaksoy create on 2016-12-19 03:17 Ne dediler abi olumlu birşey dediler mi? | |
From Forum App |
|
16