[Інструкції]#1st anniversary# Як збільшити гучність)

1203

0

2016-12-17 05:29

From Forum App
Edited by Velbort at 2016-12-23 14:29

Привіт усім!!!
Користуюсь телефоном Meizu M2Note вже майже рік. Сказати що я ним задоволений - це значить не сказати нічого. Я просто у захваті - як може апарат за такі відносно малі гроші бути таким швидким, зручним, а найголовніше простим і водночас приховувати за цією простотою такі можливості.
Але повернемося до теми цього посту.
Я, як і багато інших користувачів цього форуму, люблю слухати музику. Коли я придбав цей апарат і підключив до нього свої навушники - був дуже приємно вражений якістю та чистотою звуку. Але з часом я почав розуміти що гучність музики, навіть на максимальному рівні, була меншою ніж у тому телефоні - яким я користувався раніше. Я був здивований - невже такий добрий апарат має такий істотний недолік???  Та пошукавши інформацію в інтернеті я зрозумів що так компанія Meizu піклується про здоров'я слуху своїх користувачів. І є системні налаштування у яких можна змінити максимальний рівень гучності індивідуально під себе.
Але перед тим як розповісти як це зробити - мушу попередити усіх хто захоче щось змінювати у системному меню - не змінюйте нічого якщо не знаєте до чого приведуть ці зміни!!!
Отож почнемо!
1. Щоб потрапити до системного меню потрібно на клавіатурі набору номеру набрати код *#*#3646633#*#*

2. Коли відкриється сторінка Engineer mode потрібно перейти на вкладку Hardware Testing. Для цього потрібно провести по екрану з права в ліво 2 рази.

3. У вкладці Hardware testing обираємо пункт Audio.

4. На наступний сторінці обираємо пункт Headset Mode.

5. На цій сторінці ми і зможемо змінити максимальну гучність. За неї відповідає цифра у віконці біля якого написано Max Vol. На своєму телефоні я встановив саме велике з можливих значень - 160. Але кожен вирішу сам для себе - яку максимальну гучність встановлювати.

Отож налаштовуйте свій Meizu під себе та насолрджуйтесь їм на повну!!!