Камера на MEIZU M2 miniНарод, наконец то я нашел способ решить данную проблему с белым фоном.
Нужно перейти в настройки камеры и включить Разделение автофокуса, Уровень. Телефон потом в темноте даже нормально начинает делать фото. | |
|
|
Не знайшов в налаштуваннях. Правда я і не дуже зрозумів про проблему білого фону.
Під час пошуку знайшов для себе нову функцію камери - під час затискання кнопки зйомки отримуємо безперервну серії знімків. | |
|
|
Даже после, настройки камеры есть смазанные фото. Посмотрим что будет на FlymeOS 6
| |
|
|
Навіть не запитання, а скоріше побажання розробникам щодо налаштувань камери М2 для зйомки відео. Не завадить автоматичне вмикання підсвічування. Буває, що немає часу швидко його включити вручну.
Чи може десь в налаштуваннях це є? | |
|
|
Звичайно є))) коли вмикаєте камеру, справа внизу є значок блискавки у кружочку, натисніть на нього та оберіть автоматично.
| |
|
|
Edited by Myhal at 2016-11-25 16:30
LexHD replied at 2016-11-24 19:05 | |
|
|
Edited by Myhal at 2016-11-25 16:30
| |
|
|
Edited by LexHD at 2016-11-25 13:06
Myhal replied at 2016-11-25 12:57 Під час знімання відео є тілки два режими Вимкнено та Увімкнено (чогось на українську перекладено як НА, це помилка при перекладі). Ви хочете щоб автоматичний режим був при відео теж? Побажання звичайно гарне, але такої функції немає навіть на багатьох професійних відеокамерах, не кажучи вже про звичайний смартфон. | |
|
|
LexHD replied at 2016-11-25 16:34 Я як раз про відеозйомку. Функція автоматичного вмикання підсвічування під час зйомки відео є навіть у Fly. Саме тому я і запропонував таке для Meizu. | |
|
|
В общем, камеру мне заменили по гарантии. Но через сутки отвалилась фронталка, мне в сервисе долго доказывали что это так и должно быть. Когда я сравнивал, два одинаковых телефона и видел большую разницу. С основной камерой, проблема с фотографированием ближних объектов решилась. А вот с отдаленными, на расстоянии 10 метров, они на фото плывут.
По всему этому, я написал в Киев. Принесли извинения от лица компании и приняли на повторную диагностику. Вот примеры и результат первичного ремонта:
| |
|
|
9