mx6 türkçe dil nasıl eklerimçinden bir meizu mx6 getirdik arkadaşlar bu cihazda çok yeniyiz, türkçe yapmak istiyoruz yardımcı olabilir misiniz?
| |
|
|
cihazin rootunu acip , morelocale2 ve benzeri app'lerle %80 turkce dil yapabilirsiniz... şu linkten > http://www.youtube.com/playlist? ... N9GTPnz8zgvD0KrX5mg
tüm rehberlerime ulaşabilirsiniz. iyi günler | |
|
|
başka bir yontemi G surum yuklemektir. onun icin de ID degistirmek lazim.. o konuyu da ben bilmiyorum ne yazik ki
| |
|
|
Bende aynı sorunlar karşı karşıyaydım ve cihazım kitlendi çin mx6 larda koruma modu var buda şu demek A versiyonlu çin cihazlarına G kurulumu yapıldığı zaman Phone is Locked yazıyor ve ne yaptıysam düzeltemedim sakın G versiyon yüklemeyin aynı zamanda yeni meizularda ID değikliği için chid.sh ye gerek olmadan direk yükleme ile mümkün oluyor bu durumdan kurtulma şansım nedir acaba fatih bey yardımcı olursanız sevinirim ekran resmi şu sekilde
| |
|
|
ne yazık ki teknik konuları o kadar bilmiyorum mzcs@meizu.com adresine mail atınız. kusura bakmayın
| |
|
|
Rica ederim kusurluk bir durum yok ben oraya mail attım zaten fakat abuk subuk bir cevap yazmışlar oda çözüm olmadı ilginiz için sağolun
| |
|
|
dayday_38 replied at 2016-12-24 12:31 teşekkürler konuyu bilen yazacaktır merak etmeyin ben rozet ekleyecem yardım eder bilenler. | |
|
|
fatihaksoy kardeşim konuyla ilgili bir duyum aldım A sürüm cihazların G ye çevrilirken ki kilitlenen cihazları açıyorlar işlem ise eMMC entegresini söküp yeniden programlayıp düzeltiyorlarmış eğer bunun başka bir yöntemi varsa ve forumdan bir kardeşimiz yardımcı olursa çok seviniriz teşekkürler
| |
|
|
dayday_38 replied at 2016-12-26 11:33 Need More İnfo - rozeti ekledim ustam bilen yazacaktır.. bende bilgi edindim mi yazarım | |
|
|
8