ana tuş ve parmak izi sorunumerhaba arkadaslar meizu mx5 kullanmaktayım geçenlerde durup dururken ana düğme çalışmadı parmak izi okumuyor ve bir geri gitmiyor ama ana menüye dönüyor daha sonra yazılımı son sürüme yükselltim ama yine çalışmadı bir ara geldi gitti şu an hiç çalışmıyor sizce sorun nedir donanımsal mı yazılımsal mı ???
| |
|
|
Sorunu çözen varmı ? varsa yardımcı olun beyler
| |
|
|
用户5201406544 replied at 2017-07-07 21:55 Üstat üstünden baya zaman geçmiş ama aynı sorun son yorum yapan arkadaş gibi bende de var. Yorumunu okuduktan sonra bende tuş almaya karar verdim. Bir sıkıntı olmuyor düzeliyor değil mi ? | |
|
|
Merhaba arkadaşlar aynı sorun bendede var mback ve parmak izi bazen gidiyor yani çalışmıyor ayarlardan parmak izi giriyorum parolayı giriyorum tepki vermiyor kendiliğinden bir süre sonra kapanıp açılıyor düzeliyor bu sorunu yaşayıp düzelten oldumu saygılar meizu m3e cihaz
| |
|
|
Benim m3 note var. home tuşunu değiştim sorun halleoldu. Elimde 1 tane fazla siyah tuş var. 10 dolara aldım. ihtiyacı olan varsa satabilirim.
| |
From Forum App | |
Bulent4855 create on 2017-03-23 15:42 bülent hocam benim teldede uzun zamandır aynı sorun var. Tuşu değiştim yine olmadı. bu kablo dediğiniz şeyin adı nedir nerden alabilirim. Link atarsanız sevinirim. | |
From Forum App |
|
Hayatımda kullanacağım son meizu telefon elimdeki mx5 olacak.. Sırf bu home tuşu sorunu yüzünden. Rezalet ya
| |
From Forum App |
|
Bulent4855 create on 2017-03-23 15:42 Aynen öyle. Telefonun orta kısmına bastırıp home tuşuna basınca bazen çalışıyor. Sorun donanımsal ve bildiğimiz üretim hatası. | |
From Forum App |
|
SORUN HOME TUŞU İLE ANAKARTI BİRBİRİNE BAĞLAYAN KABLODAN KAYNAKLANIYOR.BENDE İLK BAŞTA HOME TUŞU SANDIM VE DEĞİŞTİM AMA DÜZELMEDİ.DAHA SONRA BAHSETTİĞİM ARA KABLOYU DEĞİŞİNCE HATA GİDERİLDİ
| |
|
|
TEK ÇÖZÜM YENİSİNİ ALMAK 50 TL GEÇMEYEN BİRYER BİLİYORSANIZ LİNK ATARSANIZ HERKEZ FAYDALANIR. BEN SEKİZ TANE TELEFON ALDIM HEPSİDE GİTTİ...
| |
|
|
bendede var o sorun
| |
From Forum App |
|
24