Kardeşim sizce demişsin. Keşke iş bize kalsa. Hemen gelsin ama maalesef firmanın da bir politikası var. Bırak Mx4'ü Mx5'e bile vermeyeceklerini açıkladılar.
| |
|
|
用户SiberYardim replied at 2016-07-20 08:03 Konunun Son Cümlesinde : Oylama Yapalım Yazalım belki gelir sonuçta meizu iyi bir firma bir yazılım geliştirmeyle ne kayıp eder ki ! demişim' bu bir zaten dikkat çekme konusu zaten benim sizin bir başkasının istemesiyle olmaz Belki dikkat çekeriz'de verirler geç de olsa gelir en azından yoksa ben biliyorum Sürüm Gelmezse meizusunu satacak bir ton insan var.. | |
|
|
Ayri konu diyon ama ustat meizu pro 5 e cikarmislar kimi firma android yediye gecmis biz 5.5 i beklioz bu konuya bi baksalar iyi olur bence
| |
|
|
Mx4 pro ya da gelmezse meizu ayıp etmiş olur yani. Kesinlikle gelmeli bence
| |
|
|
memetkarahanli replied at 2016-07-20 14:36 haklisiniz gonul ister ki direk 7 gelsin 6 atlansin. | |
|
|
Turgayozkan replied at 2016-07-20 18:25 insAllah bekleyecegiz usta gelmesini bence herkes istiyor | |
|
|
Ram'i 2 gb üstü meizu cihazlar kesinlikle almalı bence (cihazım Meizu Mx5)
| |
|
|
用户SiberYardim replied at 2016-07-20 11:33 Ben katılmıyotum kardeşim çünkü bu adamlar flyme çin sitesinde s3 gibi lg g2 gibi cihazlara bile flyme yazılım yapıyorlar mx5 e gelir diye düşünüyorum | |
|
|
User5200003768 replied at 2016-10-17 12:23 MX5'e gelecektir illa ki sallantıda olanlar mx5'ten önce olan cihazlar :/ | |
|
|
GELDİ İşte Gözümüz aydınnn
| |
|
|