M5 Note Flyme 7 telefon açılmıyor !!Telefonu 5 gün önce annem için aldım. Dün kendisi için güncelleme işlemini gerçekleştirdim ve sorunsuz çalışıyordu. Bu gün öğleden sonra telefon birden gitmiş ve şu an açılmıyor. Her denemede başlangıç ekranı geliyor ama telefon açılmıyor. Daha önce benzer sorunu yaşayanlar olmuş mu bilmiyorum ama yardım edebilirseniz çok sevinirim. İyi günler
| |
|
|
Cihazın yedeklerini almışsanız.. Cihazı Sıfırlayarak, daha sonrasın da
M5 Note için en son sürüm : Flyme 7.0.0.0G > http://www.flymeos.com/firmwarelist?modelId=45&type=1 Linkten ulaşabilirsiniz. Sürümü İndirdikten sonra.. > Cihaz kapalıyken ve şarjının %50 ve üstü olduğuna eminseniz.. > Ses Açma Tuşuna basılı tutun, ve güç tuşuna basın, Titreşim gelince Ekran açılınca Güç Tuşunu bırakın. > Siyah bir ekran gelecektir. Bu esnada telefonu bilgisayarınıza bağlayın: Bilgisayarıma recovery diye alan gelecektir. > indirdiğiniz güncelleme dosyasını : update Yada Uzantılar açıksa update.zip olarak gözükür İsmini değiştirmeden Direkmen recovery kısmına kopyalayın.. > Aktarım bittikten sonra Siyah ekranda : System Upgrade ve Wipe data yı seçip start işlemi ile başlatınız. kabloyu çıkarın isterseniz işlemlerin sonucunda sıkıntı çıkmazsa konu çözülecektir inşAllah. | |
|
|
1