yeni mx4 bataryayeni mx4 batarya aldim %65 dolu ne yapmalıyım bitirip sarja takip ne kadar tutmaliyim
| |
|
|
Direk %100'e tamamlayabilirsiniz
| |
|
|
kapanma sorununuz var mi.Bataryayi aldiginiz linki atar misiniz
| |
From Forum App |
|
xTitan create on 2018-10-21 00:15 tumsarf.com dan aldim oraya direk yazarsan cikar önüne kapanma sorunu derken anlamadigim sekilde illaki olan %10 %20 de kapanmasindan bahsediyosun sanirim o oluyo ikinciye değiştirdim bataryayi hep ayni sey | |
From Forum App |
|
fatihaksoy create on 2018-10-20 09:00 Teşekkürler | |
From Forum App |
|
soyle bir sorun.diyelim ki sarj %40ta iken youtube da bir sey izliyorsun ve telefon caldiginda aniden kapaniyor ya da sarj %15 seviyelerindeyken aniden %0 a dusuyor.Ben de 4 kez batarya degistirdim hepsinde ayni sorun.Sanirim orijinal batarya bulamadigimiz icin.Bu yuzden saglam telefonu degistirmeyi dusunuyorum.
| |
From Forum App |
|
xTitan create on 2018-10-22 14:48 Dediğin seyi yasadim aynen onceki batarya da ama bunda simdilik bisey yok iyi yani sen nerden almistin bu orjinal diye aldim tumsarftan. n11 de vardi orijinal degil muadil diye almadim ben mesela | |
From Forum App |
|
xTitan create on 2018-10-22 14:48 Hakkaten sorun ilginc bisey o 40 ta 30 da kapanma falan telefonu değiştirmek zorunda kalırım bende olursa tekrar tekrar yasarsam bunda suanlik yok bisey bakalım | |
From Forum App |
|
aldiginiz yeni bataryayi bi test edin de %1 e kadar sorunsuz sarj tutuorsa ben de alayim.Acayip bir sorin bu yani.
| |
From Forum App |
|
aynı kapanma sorunu benim m3 de de var. orjinal bataryasının ismini bilen yokmu. yeniledikten sonra aynı sorunu yaşarsam daha da almam bu meizuyu. aldığımdan beri parmak izi sorunu, şarj soketi sorunu, bataryası derken başına gelmeyen kalmadı.
| |
From Forum App |
|
9