Meizu Pro 7 Kullanımı Hakkında

874

0

2018-09-30 14:48

Edited by User5209319276 at 2018-09-30 16:16

Öncelikle merhabalar,

Dün aldığım Meizu Pro 7 (M792H) ile aranıza katılmış bulunmaktayım. Almadan önce buradan okuduğum bilgiler oldukça işime yaradı, hepinize teşekkür ederim.

Cihazı Türkiye'den, Meizu Türkiye garantili olarak, bir alışveriş sitesi aracılığıyla edindim. Ve burada okuduğum yazıların bazıları kafamı karıştırdı.

Misal olarak root yapmak veya belirli bir rom yüklemek zorunda mıyım? Veya sizler bu işlemleri kısaca neden yapıyorsunuz?

Cihaz Flyme 7 sürümünü görmüyor, güncelleme yapmıyor, sürüm güncel (Flyme 6.1.3.2G) bilgisi veriyor. Bu sürümü yüklemek için manuel indirme yapmak zorunda mıyız? Yoksa kullandığım cihaza yakın zamanda bu arayüz sürümü indirilebilir olarak sunulacak mı?

Son olarak Meizu'lar için kullanımı kolaylaştıracak, yeni özelliklerini keşfetmemi sağlayacak bir döküman (video, yazı vs) bulmam mümkün mü? Bundan önce Asus kullanıyordum ve her şey elimin altındaydı ama şu an alışma sürecinde olduğum için yoruluyorum. Uygulama gizleme, uygulamaları ayrı kategorilerde birleştirme (tek bir pencere altında, misal google uygulamaları aynı pencere içinde toplanmıştı açtığımda, bunu yapmak istiyorum; bankacılık-alışveriş-google... gibi), ekran özelleştirme, Türkçe karakterli klave vs. Bunların hiçbirini bulamadım ve yapamadım. Şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim.
Edit: Başlığı alışkanlık gereği büyük harflerle açmıştım, düzelttim. Affoluna.