şarj %40 kapanma sorunuselamlar. meizu m3 note kullanıcısıyım. şarjım %40 iken telefon birkaç dakika içinde şarj sıfıra kadar iniyor ve kapanıyor. bunu yaşayan çözüm bulan var mı?
| |
|
|
bataryanizin vadesi dolmus.Ayni sorun mx4 umde olustu ve batarya degisikligiyle cozume kavustum.Aliexpressten aradigin bataryayi bulabilirsin.Ama cihazin M yada L versiyon olmasina dikkat etmen gerekiyor.Modele gore bataryalar farklilik gosteriyor.
| |
From Forum App |
|
teşekkürler. aliexprese baktım. 4000 ve 4600 mah lik bataryalar var. ikiside M681H için. büyük bataryadan alsam acaba kalın olma ihtimali var mı? sıkıntı olabilir mi?
| |
From Forum App |
|
önerdiğiniz bi marka var mı?
| |
From Forum App |
|
Oncelikle sunu belirteyim.Telefonun icindeki batarya ne ise ayni modelinden ve ayni sekil olanindan almani tavsiye ederim.Fazla boyutlu bataryalarda telefona uymama tasma sorunu oluyor ki sahsen ben mx4 umde denedim olmadi.Marka olarak da aliexpresste genellikle NOHON marka goze carpiyor.Ama dedigim gibi sizinkiyle ayni goruntude olani varsa o da uyar.Ama modeli kodu neyse ona gore.
| |
From Forum App |
|
teşekkürler tavsiyelerin için. ama fiyatlara ve kargo ücretlerine baktım Türkiye'den almakla bi avantsjı kalmamış aliexpressin.
| |
From Forum App |
|
benim batarya konusunda yuzum hic gulmedi 4 5 kere batarya siparos ettim ne yazikki %30dan sonra telefonun aniden kapanmasina mani olamadim.%42 lerde youtubedan bir video aciyorum telefon aniden kapaniyor aciyorum %3 sarj kalmis.Bozulana kadar kullanirim sonrada nasip olursa yine meizu alacagim.Umarim batarya konusunda senin yuzun guler.
| |
From Forum App |
|
Her bataryada ayni sorun maalesef.
| |
From Forum App |
|
xTitan create on 2018-10-08 03:39 bu yazılımsal bişey olabilir mi acaba. eski sürümlere geri dönmeyi denedin mi? ben fabrika ayarlarına geri döndüm .bakalım faydalı olacak mı | |
From Forum App |
|
xTitan create on 2018-10-08 03:39 ilk yorumunuzda batarya değişikliği ile soruna çözüm buldum demiştiniz. tekrar mı aynı sorun oldu? | |
From Forum App |
|
20