Pro 7 Plus Flyme 7.0.0.0G RootArkadaşlar merhaba. Ben cihazı aldığımda 6 sürümü yüklüydü ama bi anlık kararla 7.0.0.0G'ye yükselttim. Sonra fark ettim ki Flyme 7'de ayarlardaki root permission sekmesini kapatmışlar. Ancak şöyle bir çözüm buldum ve anlatmak istiyorum. Şu anda root iznine sahibim. Öncelikle cihazımın ayarlarına girip ekran sekmesine tıklıyoruz ve kolay modu açıyoruz. Ekranda artık 3 satır 3 ikon şeklinde launcherımız olacak Play storea girip quick shortcut maker kuruyoruz (turuncu logolu yapımcısı sika524 olan) arama ayarı yukarda Incremental search şeklinde varsayılan şekilde gelecektir onu Normal search olarak değiştirin. Input keyword yazan yere flyme yazın search diyin. Kişi logolu mavi renk Flyme ikonu gelecektir (altında küçük harflerle com.meizu.account yazar) tıklayın ve com.meizu.root.OpenSystemRight.Activity yazana tıklayıp Create diyin. Ana ekrana dönün ve son sayfada oluşturulan kısayola tıklayıp sözleşmeyi okumuş gibi yapın ve onaylayın. Cihaz kendini kapatıp açacaktır. Root hayırlı olsun | |
|
|
Peki rootu nasıl kaldırabiliriz?
| |
burak2207 replied at 2018-09-11 23:50 Ayarlar > Depolama ve yedekleme > Fabrika ayarlarına sıfırlama. | |
|
|
aynen yaptım fakat kısayola tıkladığımda "failed to write permission" yazıyor
| |
|
|
burakorhan create on 2018-09-12 04:16 yaptım lakin çözüm olmuyor. Root yetkisi kalkmıyor. Root yetkisi bitek yeniden rom atmakla kalkıyor. | |
From Forum App |
|
Root acmays calistigimda wrong root code diyor sifre dogru flyme password degil mi 3 hesap actim hepside ayni yardim ederseniz sevinirim
| |
|
|
5