meizu m6 note dokunmatik.sorunu Yardim Edited by User5208697836 at 2018-08-16 22:17
Mrb. Bir.kac gun once meizu m6 note satin aldim. yazi yazarken yada oyun oynarken ekraN bazen algilamiyor ikici kez tiklamak zorunDa kaliyorum. Konu ile ilgili genpa garantisine verdim telefonu ertesi gu cihazi teslim alabilirim Diye mesaj geldi. Teknik servis teslim fisinde ""yapilan detayli incelemelerde cihazda herhangi bir soruna rastlanmadi guncel yazilim yuklendi. Cihaz tum Testlerden baSari ile gecti."" Yaziyor ve.ariza bilgiside ""dokunmatikte bazen takilmalar ve algilamada sorun mevcut"" yarin tekrardan servise goturucem. gelicek sonuc Ayni olacagini dusunuyorum durum bu sekilde iken nasil bir Yol izlemeliyim sizce tahmin edersinizki dokunmatik.bir.telefonun dokunmatiginde Algilama sorunu olmasi ve bunu.servis.sorun yok demesi garip Bir.durum oldu. Sizlerin fikri nedir.yada bu konu.ile daha once.karsilasan varmi. Cihz modeli M721H | |
|
|
belki yazılımsaldır... m6 note son sürüm de dokunmatik sorunu var diye ileteceğim.
| |
Yazılımsal değil. Meizu bu sorunun bazı partilerde olduğunu kabul etti zaten. Özel mesaja bakabilir misin?
| |
Comment
fatihaksoy: Flyme 7'yi temiz kurulumla yapıp denediniz mi ? ona göre meizu'ya konuyu ileteyim.
Temiz kurulum için bakınız : http://forum.flymeos.com/thread-14573-1-1.html
2018-09-02 23:01
|
|
Dostlar sonuç alabilen var mı? Ben de bu problemi okumama rağmen bilerek aldım. Ve maalesef benim de başıma geldi. Telefonu da çok sevdim ama bu durum biraz can sıkıcı. Eğer meizu böyle bir problemi kabul ediyorsa cihazları yenileri ile değiştirmeli.
| |
|
|
User62141248 replied at 2018-08-22 05:31 Bende de aynı problem var. Hem de bu sorunu okumama rağmen satın aldım. Bir umut belki bana çıkmaz dedim. Ama anlaşılan hepsinde var. Ne yapacağız bu durumla ilgili. Her 5 - 6 basıştan birini algılamıyor. | |
|
|
User62141248 replied at 2018-08-22 00:31 Flyme 7'yi temiz kurulumla yapıp denediniz mi ? ona göre meizu'ya konuyu ileteyim. Temiz kurulum için bakınız : http://forum.flymeos.com/thread-14573-1-1.html | |
gerçekten sorun var flyme 7'yi kurmama rağmen devam ediyor ne oyun oynayabiliyorum ne yazı yazabiliyorum ürünüm iade sürecini başlattım umarım kabul ederler.
| |
|
|
Bir cok sey denedim olmadi yazilimsal olduguna inanmiyorum sahsi dusuncem. Sonunda telefonu satmak zorunda kaldim ya kiracaktim yada zararina satacaktim.
| |
|
|
fatihaksoy replied at 2018-09-02 23:01 Sorunu meizu ya ilettinizmi? | |
|
|
shakirrocks create on 2018-09-15 16:16 kontrol edeceğiz dendi. belki yazilimda hassasiyet sorunu vardir diye. satış sonrasi hizmeti konuya bakacak dendi. | |
From Forum App | |
17