MX6 PHONE İS LOCKED ?7 GÜNCELLEMESİNDEN SONRA KAPANDI VE EKRANDA PHONE İS LOCKED DİYOR ÜYELİK AÇIK ÜSTÜNDE NE YAPMAM LAZIM ACABA
| |
|
|
Merhaba Flyme Account Hesabini Yazmalisin
| |
|
|
yazdım açılmıyor BSP_SN BEKLENMEDİK ŞEKİLDE KİTLENDİ
| |
|
|
jakadamdada replied at 2018-07-15 20:23 özelden ulaşınız. bakalım yapabilirsek yaparız birlikte | |
|
|
hesap bilgileri 5 kez yalnis yazilanda account ban oluyor.sen youtubda meizu by pass programlari var sen onunla hesabini kirmayi dene
| |
|
|
Aynı sorunu bende yaşıyorum .Wipe Data denedim telefon dili İngilizceye döndü ama telefonum halen kititli
| |
|
|
merhaba sizin cihazda mi q sürümdü?
| |
From Forum App |
|
Aynı sorun bende de var. G sürüm. Flyme 6 downgrade yaptım ama hala kilitli. Yok mu çözüm?
| |
|
|
arkadaşlar meizu yurtdışı cihazları kilitliyor. phone is locked yazan telefonları mrt box diye bir cihaz var onunlar çözümü var fakat yine güncelleme yapınca telefon gidiyor. haberiniz olsun. faturan olsa dahi kayıt ettirsen dahi her şekilde telefonlar gidiyor. anakart üzerindeki mac adresinden istediği gibi nete giriş yapan telefonlar teker teker gidiyor.
| |
|
|
61644432 replied at 2018-09-01 18:09 Merhaba, benimde mx6 cihazım kilitli. Mrt olmadan sadece yazılımla halledemez miyiz? Veya alternatifleri var mıdır ? Teşekkürler. | |
|
|
10