Pro 7 Rom yüklemeyurt dışı yüklü bir cihaz aldım ama türkçeleştirmesi cok düzgün değil misal ekran kapalıyken cevapsız cağrıya missed call diyor normal acıp bakınca cevapsız çağrı diyor sonra arama kaydında ki dünkü konuşulanlara dün değil de yesterday diyor bundan dolayı sitedeki global rom u yükleyip tekrar kurulumunu yapsam düzelirmi acaba ? ayrıca ota gücenllemerinide almıyor ve sistemden derleme numarasına baktığımda flyme 6.3.0.0G olduğunu görüyorum ama sitede 6.1 li bir dosya var daha cıkmayan rom benim telefonamı yüklenmiş nolmuş neticesinde ben üzerindeki romu kullanmak istemiyorum yardımcı olabilecek varmı ?
| |
|
|
Yurt dışından alınan cihazlara özellikle e-ticaret yöntemiyle alınan, Çin sürümü farklı yollarla degistirilip G rom yüklenir. Cohaz yeni ve G rom yüklenmiş olsa dahi türkçe dil kısmında sorun olması dogaldir.
Yetkisiz değiştirilen romlar ota almaz. Çünkü sistemde : imei ve seri numaranız A rom üstüne kayitlidir. Meizu cihazlar icin lütfen - ID değiştirme konularina göz atiniz ama bu işlemler riskli ve tehlikelidir. Lütfen sonra ki yazilim guncellemelerini bekleyiniz. Hayırlı Olsun. | |
|
|
Peki hocam A sürümüne geri dönsek türkçe yapma yolu var mıdır? Eskiden more locale diye bir uygulama vardı.olur mu öyle birşey?
| |
eneenes replied at 2018-10-13 02:04 Buyrun hocam kendi videom : https://www.youtube.com/watch?v=hVB9E2xOADE | |
|
|
3