OnurGokduman replied at 2016-08-02 00:34 onerileriniz icin tesekkurler ederim sagolun. | |
|
|
bence tasarimda degisiklige gitmeliler suanki tasarimlarida guzel ancak birbirine yakin tasarimda tum cihazlari bir kismi neredeyse ayni tasarim der susarim.
| |
|
|
burakkoc replied at 2016-08-03 14:33 teşekkür ederim usta.. Aklınızda bir çizim varsa onuda paylaşabilirsiniz. | |
|
|
Telefonun tipi biraz değişirse güzel olur
| |
|
|
User458325960 replied at 2016-08-03 21:56 değişsin' de çizimle desteklerseniz sevinirim :D | |
|
|
Pro 7'de EDGE ekranı var diyorlar Onun haricinde pro 6'daki gibi bir rezalet batarya olmasın. 3binleri görmeye alışığız
| |
|
|
hazara66 replied at 2016-08-26 17:02 Kısmet teşekkürler yorum için | |
|
|
Root bölümünün istendiği zaman açılıp kapanması iyi olur
| |
|
|
Meizu m1 note aldıktan sonra meizu m2 note modelinide aldım şuanda ikisinide kullanmak tayız m1 modelinin dokunmatik ekranı kırıldı değiştirmek için gerekli servisle görüştüğümde 432 tl fiyat çıkardılar başka bir firmadan bir kardeşimizin tavsiyesi ile buldum makul bir fiyata alıp değiştirdim yazılımdaki sadeliğini sevdiğim telefonun söküp tamiratıda okadar güzeldi bundan sonraki tlf larım meizu olacak ancak kasanın birazdaha güçlenmesi hafıza kartının ayrı bir yerde olması bence daha güzel olurdu
| |
|
|
abdulcemal replied at 2016-09-04 14:38 Yapılabilir galiba haklisiniz. | |
|
|