Flyme 6.1.0.0G m3 note / m2 Sorun Şikayet Edited by fatihaksoy at 2017-06-26 23:12
,6.1.0.0 G sürümü m3 note / m2 Cihazlarına geldi sorun - şikayet ve isteklerinizi konu altına yazabilirsiniz. Hayırlı Olsun | |
SignatureFly ME <3 |
|
Merhaba 6.1.0.0 G sürümünü m3 note cihazıma kurup denedim gözüme ilk pil kullanımı çarptı pil çabuk bitiyor camera uygulaması donuyor selfie modunda sorunlar var stabil değil işletim sisteminin betadan bi farkı yok mecburen 5.1.12.1 G sürümne geri döndum batatya sorunu yok kamera uygulaması güzel sorunsuz çalışıyor ama üzgünüm meizu flyme 6 olmamış
| |
From Forum App |
|
damedakhmedov create on 2017-06-27 03:14 Katılıyorum. M3 note 16gb kullanıyorum. Şarj ortalama 2 saat daha erken bitiyor aynı kullanıma rağmen ve kamera pro modda cisimleri abuk subuk gösteriyor bazen uzun bazen bulanık gösteriyor. Ayrıca tam stabil bir Flyme 6 olduğunu söyleyemem. Hâlâ çince ve İngilizce yazilar var. En nefret ettiğim taraf ise Android 6 ya geçememiş olmamız Meizu güncelleme konularının biraz üstüne düşmesi gerekiyor. 9 aydır meizu kullanıyorum son 2-3 aya kadar kullanmaktan nefret ediyorum. | |
From Forum App |
|
3-4 ay daha maddiyat durumundan dolayı kullanacağım eğer kullanılmaya değer bir Flyme güncellemesi yapılır ve Android 6ya geçersek kullanmaya devam ederim. Olmazsa farklı bir markada yeni bir telefon alacağım.
| |
From Forum App |
|
hocam ürünü güncelledim, ve arkadaşların yaşadıkları bende olmadı. Bataryam daha uzun süre gitmeye başladı, kamera için de hala aynı devam ediyor herhangi bir bulanıklık Vs yaşamadım sadece çok ufak kasalar oldu ön kamerada fakat bu kullanıma engel değildi.
| |
From Forum App |
|
用户5201161000 create on 2017-07-02 04:04 hocam cihaz modeli nedir | |
From Forum App |
|
damedakhmedov create on 2017-07-02 08:11 m3note | |
From Forum App |
|
| |
|
|
damedakhmedov create on 2017-07-03 11:15 bilemedim ki hocam bende tam ters etki yaptı güncellemeden önce hızlı bitmeye başlamıştı şimdi uzun süre gidiyor bir bilene danışmak lazım bu meseleyi (L91 benimkinin tam modeli belki farkederse ) | |
From Forum App |
|
arkadaşlar bendeki sorun daha büyük hem bu ssydıklarınız var hemde kişiler uygulaması saçmaladı sürekli artıp artıp azalıyor sayılar mesela bi 91 oluyor bi 78 sonra Viber de sayı 1000 i aştı stabil güncellemeden sonra oldu sanki bişeyler arkada durmadan çalışıyor ne yapmalıyım bilmiyorum ayrıca fabrika ayarlarına geri döndüm yine olmadı
| |
From Forum App |
|
24