EOzzy create on 2017-04-13 12:26 hocam smart voice özelliği global sürümde de olsa iyi olur | |
From Forum App |
|
iboreis replied at 2017-04-13 17:26 Yeni gelen güncellemeler ile beklenilen özelliklerden biri smart voice. Kısaca söylemek gerekirse A sürümde olan özelliklerin neredeyse tamamının G sürüme gelmesi bekleniyor her gelen güncelleme ile. | |
|
|
Ustad bu pro5 le mx5 arasindaki fark nedirki pro5 e vermemisler sasirdim beni aydinlatirsaniz sevinirim bide stabil ne zaman.cikacak bi tarih varmi acaba
| |
From Forum App |
|
EOzzy create on 2017-04-14 08:03 Bilgilendirme için teşekkür ederim Hocam. Sabırla bekliyoruz | |
From Forum App |
|
Türkçeleştirme de problem var. Sim kart devre dışı bırakilmadi olarak yazılmış...
| |
From Forum App |
|
cihaza bu sürümü atsam. bütün bilgileri yeniden girmek zorunda kalıyoruz. şifreler falan. bir kolay yolu yokmudur
| |
From Forum App |
|
mustafagonul create on 2017-04-14 19:12 yedekleme fonksiyonunu kullanin bence usta | |
From Forum App |
|
mx6 için yeni güncelleme ne zaman çıkacak?
| |
From Forum App |
|
benim cihazda çoğu oyun "oyun modunda" çalışmıyo
| |
From Forum App |
|
AhmetYielmaz create on 2017-04-15 22:26 tum oyunlara destek vermesi imkansiz usta, bilinen oyunlara o destek vardir. isterseniz yazin bildiririz | |
From Forum App |
|