xdLeon create on 2017-03-05 18:16 sana oyle geliyor usta, gayet net ve yuksek | |
From Forum App |
|
memetkarahanli create on 2017-03-05 17:17 onu bende bilmiyorum abi. hayaller hayatlar olacak galiba | |
From Forum App |
|
AhmetAydemir create on 2017-03-05 17:45 turce kisma bakin cozumunu paylastim | |
From Forum App |
|
Dhvanil22 create on 2017-03-05 15:35 thanks Dost. have a nice night | |
From Forum App |
|
Hava durumu türkçe olmalı program kaldırırken kaldır butonu türkçe olmalı duvar kağıdı düzeltilmeli
| |
From Forum App |
|
User71244768 create on 2017-03-04 15:44 kardes bu sorun değil bilinçli yapılan birşey.. klayve ayarlarinda şifre koruması diye birsey var onu kapatın duzelicektir.. | |
From Forum App |
|
Genel olarak çok güzel çok kullanışlı olmuş.Hava durumu ingilizce, program kaldırma çince ama o kadarda önemli mevuzlar değiller asıl mevzu android 6-7 gelecek mi
| |
From Forum App |
|
temalar stabil sürümde gelir bu beta
| |
From Forum App |
|
@fatihaksoy kardeş senden bi ricam var bunu üstüne basa basa yetkililere bildirmemiz gerekiyor çok önemli bi mevzu oda şu ki; 1. video çekerken manuel odaklama kesinlikle olmalı çünkü bazen video çekerken otomatik odaklama yapıyor çok saçma sonuç çıkarıyor bu çok kötü.. 2. de zoom yaparken kademeli olarak yapıyor buda çok kötü sonuç çıkmasına neden oluyor iphonelardaki zoomdan bahsediyorum bunun gibi yapmalılar bunlar çok önemli lütfen destek olalım bunları yaptıralım..
| |
|
|
wallpaper değiştirememekten başka bi sıkıntı yok. google installer'da sorun yaşayanlar telefon dilini "ingilizce" yapsınlar.
| |
From Forum App |
|