xTitan replied at 2016-12-19 13:12 | |
|
|
Yüksek ram tüketimi şarjı her zaman olumsuz etkiler.
| |
From Forum App |
|
android 7 verecek olsalardı heralde samsung gibi note 6 yı es geçip note 7 dağıtımı yapması gibi flyme 6 yı es geçip flyme 7 adı ile yürürlerdi diye düşünyorum. umarım beni yanıltırlar...
| |
From Forum App |
|
| |
|
|
xTitan create on 2016-12-23 01:35 hocam kasma yok ama neden bu kadar çok yediğini merak ettim | |
From Forum App |
|
Edited by xTitan at 2016-12-24 00:41
flyme 5.1.12g surumu yayimlanmistir arkadaslar.Deneyimleyip ram kullanimi senaryolarini paylasiniz.Onceki surume gore fark anlasiliyor. | |
From Forum App |
|
Arayüz performansını etkilemiyorsa sorun etmeyin diyorsunuz ama arayüz performansını etkilememesi mümkün mü? Empires & Allies diye bir oyun oynuyorum inanılmaz kasıyor. Hem de oyun 3D bile değil. Cihazım mx5.
| |
From Forum App |
|
Kenan61 create on 2016-12-24 02:23 Oyun oynarken ve yahut video cekerken arka plani temizleyip performans moduna aldiginizdan emin olunuz.Su ihtimali de unutmamak gerekir.Su anda bile oyunun MTK islemcilere uyumsuzlugu oyun stabilitesini etkileyebilir.Ne varki dediginiz oyunun yorumlarina baktigimda cogu kisi kasmasindan muzdarip. | |
From Forum App |
|
Telefon ayarlarıyla ilgili bir durum değil. Arka planda çalışan program asla bırakmam, huyum değildir. Ancak 10 çekirdekli işlemci 3gb Ram li bir telefona bu performans yakışmıyor bence. Umarım flyme 6 güncellemesinden sonra performansta iyileşme olur.
| |
From Forum App |
|
Kenan61 create on 2016-12-24 15:54 aynen öyle | |
From Forum App |
|