Flyme 6 Global Edited by fatihaksoy at 2017-04-06 14:09
Pro 5 kullanıcısıyım. ilk çıktığında almıştım. Şuan 6.7.3.3 Beta G sürümü yüklü. Fakat bu sürümün Android 6 üzerine kurulu olduğunu sanıyordum. Meğer android 5.1 üzerine kurulmuş. Anlamadığım konu Android 5.1 i 6 sene önce aldığım Galaxy S2 de kullanıyordum. Piyasanın en iyi üreticilerinden olan meizunun da bu konuyu bi açıklığa kavuşturmasını diliyorum. Keza Pro 6 plus almayı düşünürken güncelleme olayından dolayı almayı düşünmüyorum. | |
|
|
ewet ne yazikki bende oyle saniyordum hatta o zamanlar pro5 e androis 6 verilecek deniyordu ama flyme 6 yukleyince sok oldum cihaz cok iyi ama yazilimda cok yavas ilerliyorlar hani verdikleri sozemi yanarsin android 6 vericez diyip vermemeleri yoksa stabil su zaman bu zaman deyipte sallamalarinami.......
gorende sanacak pro5i 150 ytl ye aldik... dedigim gibi cihaz super (sarz suresi haric) ne donma ne kasma gormedim ama gel gelelim yazilim kaplumba misali desem kaplumbalar alinir | |
|
|
Arkadaşlar bence Meizu nun asıl sıkıntısı çok fazla model çıkarmak. Bu kadar model çıkarmakla uğraşınca haliyle adamlar yazılım güncellemesine ayıracak vakit bulamıyorlar. Bir sonraki tercihim zannediyorum Meizu olmayacak.
| |
From Forum App |
|
2