flyme 7 betadan kararli surume gecme(çözüldü) Edited by Mehmet32 at 2018-12-07 21:45
merhabalar.cihazim pro 7 plus turkiye garantili.7.0.0.0G yuklu iken cin beta surumu yukledim.simdi geri donmek istiyorum fakat siteden indirdigim G surumu ise yaramiyor.7.0.0.0G yi tekrar nasil yuklerim | |
Önce 7.0.0.0A Stabil sürümü dene yada 7.1.0.0A Ondan sonra 7.1.0.0G ye
| |
From Forum App |
|
Yasin58 teşekkürler. Telefonu kurtarma moduna alıp Update. Zip dosyasını bilgisayardan telefona atmak suretiyle yükledim.
| |
Mehmet32 replied at 2018-12-07 16:43 Hayırlı olsun | |
|
|
Sağolun fatih bey.
| |
|
|
ILK CIKAN SURUMU KUR OLUR
| |
|
|
Üstat aynı sorunu yaşıyorum. Pro 7 telefonum var. 7.1.0.0 a yükledim. Pişmanım Allah rızası için biriniz yardımcı olun nasıl g rom yüklerim beceremedim. Sayın fatih Aksoy senden yardım istiyorum.
| |
|
|
Arkadaşlar pro7 telefonuma A rom yükledim. Fakat dil desteği olmadığını bilmeden. Tekrar G rom yüklemeyi beceremedim. Birileri yardımcı olabilir mi.
| |
|
|
öncelikle geçmiş olsun
| |
From Forum App |
|
Mehmet32 create on 2018-12-24 20:39 cihazınız türkiye garantili ise flyme sitesi download bölümünden cihazınıza ait Update. zıp dosyasını bilgisayara indirin. telefonunuzu recovery moduna alın(telefonu kapattıktan sonra güç tuşu ve ses açma tuşuna birlikte basın telefon titrediği zaman güç tuşunu bırakın ses açma tuşuna meizu logosunu görene kadar başın) data kablosuyla telefonu bilgisayara bağlayın bilgisayar telefon hafızasını recovery olarak görecektir. Update. zıp dosyasını telefona kaydedin sonra ... | |
From Forum App |
|
11