. Edited by DRTOLGA at 2019-09-04 04:09
. | |
merhaba su yazınca not found hatası alıyorum root izni verdim pro 7 helio p25 modeli, telefon rootlu değil gerek var mı yada nasıl rootlayacam supersu kingroot falan olmadı
| |
|
|
telefon son g sürümü yüklü root da atamıyorum dili çince yaptım dedğin adımları takip ettim meizu hesabına bağlanınca sözleşme onayı gelmiyor normal giriyor root olmuyor usta bi el atıver sana zahmet sebebi ne anlamadım
| |
fev21 replied at 2018-02-08 07:01 PRO 7 PLUS BÖLÜMÜNE GİRERSENİZ BANA AİT ROOT REHBERİNİ GÖRÜRSÜNÜZ ROOT ETMEDEN OLMUYOR DEMEYİN. MEŞGULİYETİMDEN ÖTÜRÜ KİŞİSEL YARDIM YAPAMIYORUM. Milletin sır gibi sakladığı parayla yaptığı işleri ücretsiz düzenli bir rehber şeklinde hazırladık. gerisi size kalıyor. | |
|
|
çok teşekkür ederim.
ayarlardaki root menüsü açık. çince yapıp şifreleme yapıp programda gerekli olanları yapıyorum adım adım dediğiniz gibi. en son fylme hesabına girince son işlem olarak . orda onay kutusu falan gelmiyor normal giriyor root olmuyor adımlar basit zaten sorunu ne bulamadım kaç defa yaptım. bunun için yardım istemiştim sizden sorun ne olabilir | |
|
|
problemi buldum son sürüm olan G rom yani global sürüm olduğu zaman olmuyor.
önce çin meizu sitesinden BETA A rom indirilip kurulacak sonra root sonra bu işlemler yapılacak. imei değişti sorun olmadı. her şey bittikten sonra geri global G rom yükledim oldu. HERKESE TEŞEKKÜR EDERİM DERTTEN KURTULDUK... | |
|
|
şimdi de 6.1.3.2 G roma geçince parmak izini okumuyor. şifre koyamıyorum koyulmuyor. koymadığım halde olmayan şifreyi benden istiyor hard reset için şifre istiyor . bilen olursa yardımcı olsun. çin sürümüne geçince düzeliyor orda A sürümdede çince ingilizce var sadece
| |
|
|
global romdan çince roma nasıl geçiyorsun ben bi türlü geçemedim repair işlemi için
| |
User5206686408 replied at 2018-03-08 15:23 pro 7 de geçersin plusta geçemezsin. | |
|
|
fev21 sorununuz düzeldi mi, bir de pro 7 modeliniz nedir, m792m , m792q, m792h, ayarlarda telefon hakkında kısmındadır galiba? Bende bir zamanlar m3 note vardı, l681h, çin sürümüne geçilemiyordu, imei değiştirilemiyordu, alet çöpe gitti.
| |
19