M3 Mini Telefon Kilitlendi Kapanmıyorkapatıp açarken recovery falan da deneyemiyoruz.
sadece şifre istiyor ama onu da kabul etmiyor. başka cihazda da aynı hesabı kullamış olabilirim ya da buna hiç şifre girmemiş olabilirim. bir buçuk sene önce aldım o zamandan beri sorunsuz kullanıyordum. yurt dışından direkt kendim almıştım cihazı. ne yapabiliriz ?
| |
|
|
Buradan <> hesap bilgilerini girin Buradan açmayı deneyiniz. Cihaz nete bağlı olsun
| |
|
|
fatihaksoy replied at 2017-09-30 07:24 hocam cihaza hiç hesap girişi yapmadık galiba. kullanıcı adında null yazması da ondan olsa gerek. null yazan yere hesap da giremiyoruz. oraya yazmaya izin vermiyor. | |
|
|
You haven’t logged in to your Flyme account
You can log in and enable Phone Finder in User Center diye uyarı çıkıyor hocam. telefondan giriş yapmamışız demek oluyor bu galiba. sitede giriş yaptım çünkü eski hesabımla da. | |
|
|
izengel replied at 2017-10-04 23:11 OTG aracılıyla Klavye kullanarak hesap girmeyi deneyin birde o tür konularda çok bilgim yok ne yazık ki | |
|
|
izengel replied at 2017-10-05 04:11 Düzelmedi ise bana ulaşabilirsiniz aarafataras@gmail.com yapabilirim | |
|
|
5