Meizu TÜRKİYE[size=51.5333px]Meizu m2 note kullanıyorum 2 sene oluyor ve telefonu herşeye rağmen çok beğendim daha doğrusu flyme yazılımı çok güzel.üst model telefonları kullanmak istiyorum ama sanırım meizu türkiye için yatırım yapmak istemiyor..
[size=51.5333px] [size=51.5333px]Flyme şirketi veya yetkilisi ile moderator arkadaşlar iletişime geçiyorlar mı türkiye için fikirleri nedir telefon getirme teknik destek vb konularda olsun.. | |
|
|
moderator var @fatihaksoy isimli kişi Türkiye moderatorü.
| |
From Forum App |
|
SametUnal replied at 2017-05-30 03:24 Onu biliyorum da meizu için gönüllü birisi o telefon filan getirmiyor ki | |
|
|
canyash create on 2017-05-30 06:42 özer kaya abimiz var ben telefonu ondan aldım.. siz telefon mu alacaksınız ? | |
From Forum App |
|
SametUnal replied at 2017-05-30 14:41 Telefon almak istiyorum ama sanırım xiaomi alcam..ben yurtdışından getirip imei atılan telefon almak istemiyorum.Türkiyeye en son ithalat garantilim2 note 3 note ve Pro 6 geldi başka telefon gelmedi neden gelmiyor diyorum..bahsettiğiniz şahıs kim | |
|
|
canyash create on 2017-05-31 03:31 sordum bunu söyledi : Turkiye de daha once olan dagitici firmanin beceriksizligi yuzunden Meizu firmasinin guvenci kirildi. Yine Turk kullanicilari icin halem bir arayis icindeler ama Turkiyeden hicbir adam akilli firma anlasma yapmiyor. Bu durumda Meizu ne yapsin belki ilerde kendi bunyesinde Turkiyede yeniden satisa baslar. | |
From Forum App |
|
5