Flyme Stabil Nerede?Herkese Merhabalar
Flyme 6 stabil nerede kaldi yaw, bunlar bizi unuttu mu diyorsunuz. Haklisiniz Surumler Temmuz ayinin sonuna ertelendi.. Bunun nedenlerinden biri ise Flyme6'nin +bilmem kaç yenilik ile gelecegi konusu ve flyme 6 nin Android 6 ya evrilmesi için yeniden yapilandirilmasini neden gösterebiliriz. Detayli Haber : http://forum.flymeos.com/thread-28982-1-1.html Linkindedir. Hayirlisi olsun iyi gunler. | |
SignatureFly ME <3 |
|
Beklemekten başka çaremiz yok
| |
From Forum App |
|
Eyvallah üstad da millet Android 8 geçecekken bizim daha 6 yı bile görememiz çok saçma değil mi? Bunun nedeni nedir acaba?
| |
From Forum App |
|
Thebagci replied at 2017-05-23 21:02 eski cihazlar mx4 - pro filan yuksek ihtimalle 6 gorecek usta yeni cihazlar ise 1 yildan eski olmayanlar 7 alacak. InsAllah tabi biraz beklemek sabir etmek lazim | |
|
|
damedakhmedov replied at 2017-05-23 15:00 Kismet usta aynen | |
|
|
Thebagci create on 2017-05-23 23:32 ama saten Android 6 nın özelliklerini kullanıyorsun flyme 5 te Android 6 da olupta flyme 5 te olmayan ne var ? | |
From Forum App |
|
Mx5 e herhalde Android 7 verirler eee bukadar beklettiler affettirsinler kendilerini
| |
|
|
Yasin58 replied at 2017-05-24 12:12 Cikisi 2 yili dolduran cihazlara vereceklerini sanmiyorum usta ama kismet ben arada ust surum isteklerinizi dile getiriyorum. Sabir etmek lazim | |
|
|
O yazıyı okudum ama Android 6 ya evrilmesiyle ilgili bişey göremedim. Ben mi atladım yoksa sen başka bi yerden mi okudun ya da duydun?
| |
From Forum App |
|
arkadaşlar kendimizi avutmaktan vazgecelim.
flyme 6 android 6 tum ozelliklerini tasiyormus felan fistan, googlede beceriksizya durmadan surum cikartiyor. kendi kendimizede celismeyelim bir yandan flyme 6 android altinin tum ozelliklerini taşıyor diyorsunuz, diğer yandan gecikmesinin sebebi flyme 6 yi android 6 tabanina guncelliyorlar ondan gecikiyor diyorsunuz. açık açık flyme ekibi sinifta kaldi diyemiyoruz | |
From Forum App |
|
16