Meizu Pro 6 Plus (Makale) Edited by fatihaksoy at 2017-03-17 13:37
Merhaba Dostlar Bugün canavarı birde ben tanıtayım dedim.. Konumuz Meizu Pro6 Plus Kasım ayında çıkan bu telefonun Görüntüsü: Bu Görünüş`Te Neler Mevcut ; Ekran : 5.7 İnç 2K Ekran, Super Amoled İşlemci : Exynos 8890 (64x) Bit 14 nanometre Octa-core (4x2.0 GHz Mongoose & 4x1.5 GHz Cortex-A53) - 64 GB versiyonda Octa-core (4x2.3 GHz Mongoose & 4x1.6 GHz Cortex-A53) - 128 GB versiyonunda Ekran kartı : Mali-T880 MP10 - 64 GB versiyonda Mali-T880 MP12 - 128 GB versiyonda Dahili Hafıza :64/128 GB, 4 GB RAM mTouch üzerinden : Kalp Ritmi Ölçme Ses Çıkış : Hi-Fi Desteği var Kamera : 12 mpx Arka kamera f/2.0 Burada eklenecek En önemli Detay 4 Yönlü OİS Olması Diagonal sensör Boyutu :6.2 milimetre 5 mpx ön /f2.0 Batarya : 3400 mAh Daha fazla bilgi : https://www.meizu.com/en/products/pro6plus/spec.html Ayrıca Pro 6 Plus İncelemesi Sıra Bende : Telefonda 4 Yönlü Ois olması güzel birşey, eksiklerinden birine değirsek harici depolama yani hafıza kartı seçeneği yok. 3D Touch ekranın olması yani sistemin buna müsade etmesi gayet hoş birşey uygulamayı açmadan kısa yoldan hal edebilirsiniz. Flyme 6 İle gelmesi ayrı bir heyecan zaten Ülkemizde varmı yok mu bilemiyorum.. Ama Baba Cihaz o belli tasarıma aynı diyen var ve hep olacak ama artık bu görünüş her markada var Teşekkürler.. | |
SignatureFly ME <3 |
|
sanki pro6s modeli daha cazip gorunuyor.ulkemizde umarim kisa surede bu modellerin satisa sunuldugunu goruruz
| |
From Forum App |
|
SADECE TÜRKCE YÜKLENMİYOR
| |
|
|
Çin'de satılıyor Avrupa da satışa sunulmadı
| |
From Forum App |
|
Kesinlikle Çok Güzel bir cihaz kasa kalitesi görünüşü on numara kimin ne dediği benim için önemli değil Türkiyeye resmi olarak gelirse kesinlikle alırdım ama Türkiyeye gelme ihtimali neredeyse 0
| |
From Forum App |
|
Avrupa'da satışa sunuldu, tahminen bir kaç ay içinde burada da görürüz cihazı. En azından umarım ki görürüz.
| |
|
|
abi şu meizu Türkiye'de Bı yetkili bayii neden açmaz anlamıyorum. getirsinler Biz satalım başında duralım bari valla. telefonun Herşeyini de biliyoruz servisi bile oluruz. mx5 imi sırf bu çıkacak diye değiştirmek istiyorum. geldiği an bunu kesin alıcam yada mx7 çıkarsa onu alırız
| |
From Forum App |
|
18 Haziran 2015 tarihinde MEIZU Türkiye resmi distribütörü Reeder(Yerli telefon ve tablet markası) olarak duyurulmuştu. Ama Reeder'ın kendi sitesinde Meizu'nun telefon satışını yapmadığını sadece Meizu'nun birkaç çeşit yedek parça satışını yaptığını görmüştüm. Sanırım Reeder Çin'de ürettiği telefonlarını Türkiye'ye getirirken yanında Meizu'nun da telefon ve yedek parçalarını getirip, telefonu buradaki birkaç büyük sanal mağazalara, yedek parçalarını da kendi sitesinde ve mağazalarında satıyor.
| |
From Forum App |
|
picture is wrong !!!!!it is pro6
| |
From Forum App |
|
xjc123 replied at 2017-03-16 16:27 Thanks for attention, Update Thread | |
|
|
11