rehber sorunumerahabalar. cihazım meizu mx5. flym 6 beta sürümünü kullanıyorum. rehberime yeni kişiyi kaydediyorum fakat kayıt ettikten sonra listemde görünmüyor. yardım edebilir misiniz?
| |
|
|
kayıt nereye yapıyorsun gmail hesabına mı evet ise rehber görünümünden gmail hesabı açık mı
| |
From Forum App |
|
kayıdı sime yapıyor bana sormuyor nereye kayıt edeceğini. sim kişilerini de gösteriyor ama yeni kayıtlar düşmüyor ekrana.
| |
From Forum App |
|
@fatihaksoy bi yorumun yok mu kardeşim
| |
From Forum App |
|
kayit yeri meizu hesabi daha sonra kaydetmeyi denesiniz mi usta
| |
From Forum App |
|
fatihkara53 create on 2017-03-14 08:28 cevap yazdim usta! | |
From Forum App |
|
arkadaşlar merhaba, meizu'yu kullanmaya mx5 ile başladım, şu anda da mx6 kullanıyorum ve çok memnunum. ancak bir proglemim var. Rehber ile alakalı olduğu için bu başlığın altına yazmak istedim. Benim mx6 daha önce kaydedilmiş bazı numaraları silmek istediğimde sildiğim kayıtlar bir süre sonra rehbere geri geliyor. Telefonda flyme hesabı, google hesabı 2 tane de e posta (outlook) kullanıyorum. Ortada bir senkronizasyon problemi var gibi ama tam anlayamadım. Telefonu formatladım ancak sorun devam ediyor.
| |
|
|
Resimdeki gibi bana sormuyor kayıt edeceğim yeri kardeşim. Varsayılan hesap da seçemiyorum.
| |
|
|
User5200116844 replied at 2017-03-14 14:54 İyi günler. Aynı sorunu bende yaşadım geri gelen kişi kayıtlarının hangi hesaba bağlı olarak geldiğini kontrol etmeni tavsiye ederim. Daha sonra o hesabın kendi ayarlarından (örneğin Google hesabının kendi adres defterini kullanarak silmelisin (örneğin https://contacts.google.com/ Google hesabın için gerekli link) | |
|
|
fatihkara53 replied at 2017-03-14 16:28 Senin telefonunda açık olan hesapları komple görmüyor gibi gözüküyor telefon. Hesaplardan çıkış yapıp yeniden giriş yapabilir misin? | |
|
|
11