5.1.12.0G Ayarlar Kısmı İncelemesibu video`da 5.1.12.0G sürümünün ayarlar kısmına değindik.. Videoyu izleyebilmek için yorum yazınız.. Guest, if you want to see the hidden content, please Reply Teşekkürler | |
SignatureFly ME <3 |
|
fatih bey, bir önerim var. nasıl görüşebiliriz
| |
From Forum App |
|
irfanani create on 2016-12-26 12:37 forum uzerinden pm atabilirsiniz usta. | |
From Forum App |
|
Videoyu izlemek için neden yorum yapacağız, nedir bunun mantığı.
| |
|
|
halilakbasli replied at 2016-12-26 18:44 haklı olarak yorum yazmak zor olabilir.. ama Türkiye forumunun aktiliği için bir şart izleniyor ama pasifiz yorum yazılmadığı sürece pasif kalıyoruz. diğer ülke forumları uzay'a çıkmış biz halen çölde su arıyoruz usta ufak bir yorum bir teşekkür yada bunu kavrabilmek adına. teşekkürler | |
|
|
Emeğin için minnettarım Fatih Abim, saolasın.
| |
|
|
Abi alakasız ama birde şu aplikasyonların istediğimiz uygulama ile açılmasını (android core özelliği) seçebilme özgürlüğü için bastırsak. Ben başlıkları mı açtım, daha önce açılmış olan başlıklara da destek verdim ama 12 sürümünde de herhangi bir düzeltme yapmamışlar. İnşallah 6 ile yaparlar, bu kadar zor bir düzeltme olduğunu düşünmüyorum açıkçası.
Whatsapp'tan gelen lokasyona tıkladığımda browser ile açılması çok can sıkıcı değil mi sizce de? | |
|
|
asheal replied at 2016-12-27 10:17 esft. abim çok sağol | |
|
|
asheal replied at 2016-12-27 10:23 whatsapp için yazdım, çalışmalarımız sürüyor dediler. android Core olayını daha iyi bir şekilde anlatırsan abim sunarız özelden bana bununla ilgili link'te atarsan sevinirim abim. teşekkürler | |
|
|
Edited by Leatrix at 2016-12-28 23:09
hemen izliyorumUsta bende Hİ-fi sounds kısmı yok sebebini biliyormusun< | |
|
|
18