Meizu Çok Ram TüketiyorMeizu, flyme arayüzünde özünde akıcı Android ilkesini benimsediğini söylesede pek öyle durmuyor telefonun ram kullanımı 3gb ramli modelde olsa durmadan sonlarda ram tüketimini azaltması gereklidir. Bir Cyanogenmod Romları gibi olmasa da ona yakın ram tüketimi olması gerek.
Her ne kadar arkaplan uygulamalarını kapatsakda gene aynı oluyor. | |
|
|
Fatih Hoca yükleniyor
| |
From Forum App |
|
olan ram'e olsun, bazen bug'tan kullanılmıyor Flyme 6 ne getirecek ne götürecek göreceğiz yakın zaman da
| |
|
|
fatihaksoy create on 2016-12-18 19:19 zaten çok ram kullandığı için öyle oluyor. | |
From Forum App |
|
Arkadaşlar mx5 e flyme 6 Android 6 ile mi gelecek yoksa yine android 5 ile mi devam edecez? Millet Android 7 ye geçti biz hala 5 teyiz.
| |
From Forum App |
|
Kenan61 create on 2016-12-18 20:34 Ben Meizu yapılan yazdığımda Flyme 6 nin android 7.0 olacağı söylenmişti gene De güvenemiyorum meizu sonuçta bu | |
From Forum App |
|
Ben yaklaşık 4 aydır Meizu m3 note kullanıyorum. 2 gb 16 gb versiyonu. Günlük ortalama 7 ila 10 saat arası kullanıyorum. Gayet memnunum. Ram açısından bir sıkıntım yok tek sıkıntı android 5 olması ve kamerası 13 mp hakkını veremiyor. ama gayet memnunum günde 60 70 şarj anca gidiyo.
| |
From Forum App |
|
eğer Android 5 ten 7 ye geçerseler, piyasada ilk olurlar heralde ???????? daha önce böyle bişey duymadım. Bence itibar edilecek bir haber değil. 6 olsun bizim olsun derim ben ????????
| |
From Forum App |
|
Kenan61 create on 2016-12-19 00:41 zaten piyasada böyle Çin cihazlarından Android 6 dan altı yok hepsi 7 ye geçti neredeyse | |
From Forum App |
|
yuksek ram tuketiminin cihazinizda olumsuz etkiye sebep oluyormu diye ona bakin.Cihazda kasma veya benzeri yavaslama durumlari olmuyorsa kafaya takilacak bisey yok demektir.Psikolojik olarak sorun etmeyiniz.Arayuz stabilitesinden odun vermedigi surece oradaki yuvarlagin dolu olmasinin onemi yok
| |
|
|
20