Hangisi Önemli ? Edited by fatihaksoy at 2016-12-03 02:44
Merhabalar Biraz İç-Dış Güzelliği Tartışalım ama bu konu telefonlarla ilgili.. Ben dış görünüşüne kanıp 4bine ipon alan kişi de biliyorum şimdi ise alan yetmiyor diye yakınıyor. Sizce Dış Görünüş Kişiyi Zengin göstermek için mi var, şekilsel olarak biraz göze hitap etsin anlarım ama X marka şu şekil millet beni milyarder sansın düşünen kesim`de var. Ama İç performansına bakarsın ehh, kişi zaten 4 bine aldığı telefonda özellikleri bilmeden sadece `aloo` gece 12`den sonra değişik yazışmalar için kullanıyor.. Fiyat performans mı ? Fiyat Görünüş mü ? Dikkat çekilen nokta ise kişinin mali geliri ile kullandığı cihazın sırf X -Y -Z Marka`nın şekline şemaline kanıp o kadar para sayıp kullanamaması beni üzen noktalardan biri, Allah için 1 senedir kullanıyorsun misal ama daha kamera ayarlarını yükseltmemiş.. AAA bu da varmış diye tepkiyi bizzat duydum. ee var 12den sonra alemlere akacağına aç bir tanıtım videosu izle . Not :Marka İsimlerinin Lütfen Sadece Baş harflerini Yazalım.. Sizlerde bunun gibi anınız varsa yazabilirsiniz.. İyi Günler... | |
SignatureFly ME <3 |
|
İlk önce içi, tabi dış görünüş ve kasa malzeme kalitesi kenara atılamaz. O yüzden ikisinin kombini önemli. Örnek Meizu ve Xiaomi.
| |
|
|
radres replied at 2016-12-03 11:20 Tesekkurler usta. | |
|
|
Kesinlikle ici daha onemli, note 7 de disi on numaraydi ama ici seni disi benj yakar usta
| |
|
|
byrmyildirim replied at 2016-12-03 13:45 Yakar abi haklisin | |
|
|
İlk önce Selamün Aleyküm
Aslında içi daha önemli ama dışıda bi okadar önemli mesala bi yere gittiginde yada birisi gördügünde direk içini özeliiklerini görmüyor biri görünce güzelmiş nerden aldın filan demesi lazım benim görüşüm böle | |
|
|
haliliboklc3 replied at 2016-12-03 14:12 Eyvl. A.S haklisin.. Ama sen icine daha cok onem ver bak Bayram abinin verdigi ornek ibretlik | |
|
|
donanım %60 tasarım %40 bence meizu ikisinide çok iyi götürüyor.
| |
|
|
User5201033016 replied at 2016-12-05 22:49 eyvl. | |
|
|
Merhaba. Şimdi telefon alırken ilk olarak iç donanımına bakmalıyız. Çünkü 1 gb ramli bi telefon alırsın berbat bi işlemcili tasarım iyi olsada o tel bi işe yaramaz. Ama iç özellikleri iyi olan bir telefon bulduktan sonra dışına bakmalıyız. Doğrusunu söylemek gerekirse dış görünüşün % 60 ı hava. Fakat tel alırken de tasarımıda güzel olursa iyi olur. Ben 4 aydır m3 note kullanıyorum. gayet şık, 2 gb ram ama fazlasıyla yetiyo. Hiç bir kasma donma yok ama flyme 6 ve android 6 da gelirse müthiş olur.
| |
From Forum App |
|
10