Flyme 6 Beklediğin Gibi Mi ?
| ||
SignatureFly ME <3 |
||
İndirip deneyemedik ki yorum yapalım
| |
|
|
Gördügüm kadarıyla gideri var gibi, degisiklik güzeldir
| |
|
|
İyi gibi duruyor gelsinde kullanalım
| |
|
|
Android sürümünde vir değişiklik yok. O yüzden hiçbir anlamı yok. Tema değiştirmekten bir farkı yok naalesef.
| |
|
|
Görüntü idare eder uygulama sonlandırma güzel olmuş fakat arkadaşın da dediği gibi eğer 5.1 ise flyme 6 nın hiçbir anlamı yok
| |
|
|
fatiheraslan replied at 2016-12-01 17:27 Android Sürümü değişecek, hiçbir firma direk anaband sürümü vermez ara paketlerle ÜST Sürüme uyumluluk sağlaması için | |
|
|
uygulama acilislari ve bildirim sistemi acayip sekil olmus.tahminen onumuzdeki hafta global beta yayinlanacakmis.en cok ilgimi ceken ise yeni task manager ve uygulama acikis efektleri muazzam olmus.Ben pek oyun yada uygulama yukleyen biri degilim.google foto ceviri youtube falan filan sosyal medya kullanmam o yuzdende uygulamalari yuklu degil fakat 2 senelik mx4 kullanimimda ve halende kullaniyorum bir cihaz hicmi kasmaz hicmi takilma yapmaz cok sevdigim yani buydu.flyme 6 da bence guzel gorunuyor deneme surumunu yuklemeyecek olsamda stabil surum icin sabirsizlikla bekliyorum.Tek eksik yani suan icin bana gore nougat surumu eklenseydi ki mx4 un islemcisi nougat surumune tam uyumlu o zaman harika olurdu.mesela flyme 6.2.x.x surumu buyuk ihtimaal yeni cihazlarinda yuklu olarak gelecek.Meizuya devam.cevremdekileride meizulu yaptim .ins darisi pro 6s eger gelirse ulkemize alacagim
| |
|
|
xTitan replied at 2016-12-01 23:41 Allah razi olsun sagolun. Belli mi olur belki 7.0 da gelir. Cunku birkac ay once bir yonetici 6'yi atlayip direk 7 dusunuyoruz demisti.. Ama hani politika dahilinde ne olur bilmem. Tesekkurler | |
|
|
Ben çok büyük farklılık göremedim gerçi çıkmadan birşey demek zor.6 plus yanında kutudan kulaklık çıkıyor mu?Türkiye ne zaman gelir yada fiyat bilen var mı acaba
| |
|
|
22