4.5g Bağlantı SorunuArkadaşlar öncelikle merhaba.Meizu m3 note kullanıyorum.Hattım avea ve simkartımda 4.5 g uyumlu.Telefon ayarlarında önce 4g seçili ama ne yaparsam yapayım hep 3g yazıyo ne yapmam lazım bir ayarımı var.Teşekkürler.
| |
|
|
User5200551612 replied at 2016-10-26 22:37 makul hizlar | |
|
|
Edited by fatihaksoy at 2016-10-27 16:58
Sürekli kontrol etmiyorum genelde 3g yazıyor.Bugün şans eseri konuşma yaparken 4g gördüm ve hız testi yaptım ve sonuç bunlar galiba normal olması gereken hızları bilmiyorum.Telde bir sorun olduğunu sanmıyorum artık http://i.hizliresim.com/B8k3zM.jpg | |
|
|
User5200551612 replied at 2016-10-23 04:05 arkadaşım kızılay gibi bir yerde 4g uyumlu bir telefonun 4g yi çekmemesi mümkün değil bence cihazınızda bir sorun var ben pro6 kullanıyorum benimde avea ve keçiörende gayet iyi 4g çekiyor. çin malı telefonlarda vodafone nun 4g si sıkıntılı diye biliyorum siz bide türkcell hat takıp deneyin ondada çekmiyorsa telefonda vardır bir sorun. | |
|
|
User5200551612 replied at 2016-10-23 12:28 aynen usta 3G sebeke ile aram da 50 metre var o derece ama sonuc hep H+ sizleri forumda gormekten mutluyuz diger konulara yorumlarinizi beklerim iyi gunler | |
|
|
Demek ki benim telden değilmiş hocam sendede hep 3g olduğuna göre .Dediğin gibi reklamlar hep öyle ama 4.5 g heralde hiç kullanamıcaz 3g devam o zaman .Tekrar tşkler ilgin için.
| |
|
|
User5200551612 replied at 2016-10-23 00:35 abim sebekeden olabilir. yogunlugun az oldugu yerlerde sebeke testini yapiniz, benim de 4G sebekem acik ama hep 3g de 4G yi bir saniye goruyorum 3g ye dusuyor. tam oturmadi 4g agi reklamlara kanmayin bilmem kac bin adet cubuk dikmislermis ee cekmiyor ne yapalim musteri temsilcisi : Cep merkezlerimizdrn 4.5G uyumlu cihazlari uygun fiyata alabilirsiniz.. Cep Merkezi : Su ne kadar tarifenize ek Ayda sadece 1 lira efendim. ee iyimis aliyorumm. cep merkezi : hayirli olsun efendim 5 yil tahaut sonunda cihaz tamamen sizindir.. )) Biraz sabir etmek lazim oturmadi.. 3g cekmeyen yerler var yani daha ne diyeyim usta | |
|
|
hocam cevap için teşekkürler ama hiç 4.5 yazısına geçmiyor telefonu hepsiburada üstünden aldım 3.4 g y üklü L91 modeli ankaradayım kızılaya bile gitsem 3g yazıyo hep bir ayar var mı acaba tel üstünden yapılması gereken sadec önce 4g seçili olarak bir ayar yaptım başka yapmam gereken bir ayar var mı yok dersen aveadan kaynaklı galiba
| |
|
|
merhaba, daima 4G cekecek diye bir kaide yok. Eger bulundugunuz uerin 4G sebeke kotasi dolmamissa sebeke cihazin istegine yanit vererek 4G agina alir.. sebeke size yakin uzak fark etmez erken baglanan kapiyor. tam yayginlasmadi ne yazik ki eksikler çok..
| |
|
|
8