meizu mx5 ön kamerabu ön kamera AKSAMLARI çok kötü A.Ş. bulanık çekimler yapıyor bu sorunun hemen çözülmesi lazım gündüz gayet güzel ama Akşamları ev ortamında ettik kötü safra bulanık çekimler yapıyor
| |
|
|
User475713032 replied at 2016-07-15 08:24 nasil yani :) | |
|
|
abi kopyala yapıstır gibi bi cevap geldi gene de saol :D
| |
|
|
merhaba telefon kameralarının Hepsi Akşam kötü çeker.. kötüden kastım çamurlu lekeli çeker..
Ön kamera kısmın da : ƒ/2.0 diyafram açıklığı var bu kameranın diyafamına daha çok ışık girmesini sağlar... karanlıkta daha elverişlidir ama çamurlaşma kaçınılamaz.. Cihazınızın Arka kamerasında lazer odaklıyıcı ve ƒ/2.2 diyaframa sahip bir kamera mevcut gece çekimleri hoş olur ama Işık parlamalarının Etrafında çamurlaşma görebilirsiniz.. telefon kameraları zaten öyle hepsi Dslr (Pro Makine) onlarda bile gece çekimleri bazen tatmin edici güzellikte değildir. Sizin İçin çektiğim gece resimlerini buldum.. Işıkların Etrafı ve ışığın gradyen yarattığı kısımlar Pastelimsi veya Yağlı boya örneği gibi. Yuvarlaklar içine aldığım durum çamurlaşma olayıdır. ne yazık ki tüm telefon kameraları aynı iş yazılımda bitmez biraz daha optimize edilebilir. Ev ortamında çekim dediğiniz Florans - Sarı Ampul vs yapay ışıklarla zaten güzel bir resim çıkması zor gerekli Lux Değerini bulmanız lazım , çekeceğiniz kadrajı en az 4 florans ile aydınlatmanız lazım ki çamurlaşma düşsün.. Elden gelen bu telefon kameraları ahım şahım birşey değil zaten.. :) İyi Günler Umarım yardımcı oldum. | |
|
|
3