M6t Kullananlar Sorunlarınızı YAZIN !Merhabalar, M6t`ye gelen güncelleme sonrası halen sorunlar devam etmekte imiş... Sizden ricam Sürüm Bilgisi : Sorunlar : 1- 2- ... .. Diye mümkünse sorunların resmi eklenebilirse Bu konunun linkini yetkili ile paylaşacağım... Teşekkürler, Ayrıca yaşanılan olumsuz durumlar için şirket çalışanı olmama rağmen özür dilerim... İyi Günler < | |
SignatureFly ME <3 |
|
User5215983348 replied at 2021-11-27 20:56 Sar değeri kullanım kılavızunda yazılmış olması lazım... Aşırı ısınmasının nedeni ise cihazın donanımsal olarak zorlanmasından dolayıdır bence. Çok düşük tutulmuş özellikler ve yazılımada gerekli önem verilmedi :/ | |
|
|
Telefon SAR değeriyle ilgili hiçbir yerde en ufak bir bilgi yok. Telefon aslında bir radyasyon bombası bile olabilir aşırı ısınıyor. Nasıl böyle bir bilgi es geçilerek yurt içine sokuldu bu cihaz yasal olarak anlayamıyorum?
| |
bide telefonu android 8 yaparsanız sevirim çoğu uygulama android 8 istediği için açılmıyor
| |
|
|
Video moduna geçtiğinde kararma sorunu üsteki arkadaşta olduğu gibi aynen bende de var
| |
|
|
Edited by User5214374316 at 2020-08-18 05:55
Evet güncelleme geldi ama hiçbirşey değişmedi hiçbir sorunumu çözmedi dokunmatik sorunu hala devam ediyor. mesela çagrı sonlandırdıgımda 2 defa tıklıyorum resimde gördüğünüz gibi kamera video moduna geçince siyah bir ekran karartma oluyor. watsapp sesli mesajda ses gelmiyor bu çok onemli degil google play farklı şekilde açıyorum örnegin tıkladıgımda açılmıyor gorev sonlandır basıp tekrar seçince aclılıyor buda önemli degil SMS mesajlarda mesajlar garip bir şekilde alta iniyor nasıl anlatsam klavyenin arkasına düşüyor klavye kapatıp tekrar açınca üste çıkıyor o şekilde sms leri görebiliyorum farklı bir sms uygulaması kullanıyorum Sürüm: 6.3.6.0G
| |
|
|
User5214572744 replied at 2020-08-15 14:01 Teşekkürler... Konu linki ilerde itilecektir. | |
|
|
Edited by User5214572744 at 2020-08-15 19:02
sürüm 6.3.6.0 1-oyun oynarken biri whatsapp'tan mesaj atıyor ve ben cevap yazmak için bildirim yerini açıyorum ama klavye o kadar büyükki gönder tuşuna ulaşamıyorum 2-telefon dik konumdayken biri whatshapp dan mesaj atıyor bildirim çubuğunu açıp cevap yazarken alttaki home tuşu klavyedeki boşluk tuşunu kapatıyor şimdilik bunlar beni rahatsız ediyor sorunlar düzeltilirse sevinirim | |
7