Bir Moderatör olarak benden Memnun Musunuz ! Edited by fatihaksoy at 2016-06-27 17:08
Evet başlıkta yazıldığı Gibi : Bir Moderatör Olarak Benden Memnun Musunuz ! İyi Kötü Yorumlarınızı Bekliyorum.. | |
SignatureFly ME <3 |
|
Fatih bey müşteri hizmetlerine aktardım. Ancak meramımı anlatamadım. Mx4 telefonunu oğlum misafir koduna almış. Parolayı da bilmiyoruz. Sadece misafir modunda açılıyor. Parolayı bilmediğimizden telefona formatta atamıyoruz. Fastboot modunda telefon bilgisayara bağlandığında portlarda gözükmüyor. Portta gözükse belki flash ile format atabileceğiz. Telefon çalışırken Flyme oturumu açık değildi. Yardımcı olursanız sevinirim.
| |
|
|
Fatih kardeşim m6 note telefonunda band 20 kesin var mı bunu net olarak nasıl öğreniriz..kendi sitesinde bile band 20 var diyor donanımhaber sitesinde biri yok diyor sen ona bakma diyor..kesin bilgi alabilir misin Türkiye'de kullanınca band 20 olacak mı m6 note telefonda
| |
|
|
| |
From Forum App |
|
çok memnunuz allah senden razı olsun fatih kardeşim
| |
From Forum App |
|
İlk kullanıcısı girmiş olabilir. Ancak kullanılırken flyme hesabı girili değildi.
| |
|
|
User457175804 create on 2017-09-01 20:28 flyme hesabi girili miydi | |
From Forum App |
|
Fatih bey müşteri hizmetlerine aktardım. Ancak anlatamadım. Mx4 telefonunu oğlum misafir koduna almış. Parolayıda bilmiyor. Sadece misafir modunda açılıyor. Telefona formatta atılamıyor. Fastboot moduda çalışmıyor. Yardım bekliyorum
| |
|
|
User5203964640 create on 2017-08-31 11:04 oyle aynen konu hakkinda, mzcs@meizu.com adresine durumu ozetleyen ingilizce bir mail atiniz. | |
From Forum App |
|
arkadaşlar mx4 aldım ikince el malesef ilk sahibi çıkış yapmamış bende ilk hesabı istiyor sahibine ulaşamadım mailini buldum bi mail yolladım oda bakma olasılıgı çok düşük gercekten cihaz başka yolla root olmuyor galiba
| |
|
|
fehmi create on 2017-08-24 22:03 normalde 6s (plus degil) s cihazinin global rom yok. nasil size global rom gelmis yada var bilemiyorum. / konu hakkinda mardine donunce bilgi saglarim usta yoldayim suan. tesekkurler | |
From Forum App |
|
41