sürüm-M6T Edited by Dr.baran21 at 2020-03-18 19:27
kilid ekranında widget çalışmıyor,ayrıca kilid ekranda mesajlara cevap yazılamıyor ve uygulama kurarken dikey pozisyonda 'izin ver' çalışmıyor yatay pozisyona getirmek lazım.yeni sürüm yapıp düzeltilirse harika olur | |
|
|
Güncelleme için çalışmalar sürüyor gelir elbet.
| |
|
|
m6t için bu ay içinde flyme güncelleme gelecek denildi hala bekliyorum
| |
|
|
Kesin çözümü buldum,belki de anakartı boşuna değiştirdiler,sorun smarttouch tanmış.o açık olunca dikey pozisyonda izin vere basılamıyor,kapatınca herşey tıkırına girdi.bir güncelleme ile çözülebilecek bi sorun
| |
|
|
fatihaksoy replied at 2020-04-04 07:30 neyi farkettim biliyor musunuz?sorun flyme sürümünün play store ile uyumsuzluğundan,çünkü flyme nin kendi appstore undan eski de olsa bazı uygulamaları yüklediğimde dikey pozisyonda izin ver basılabiliyor.servis benim anakartı değiştirmesine rağmen aynı sorun devam ediyor bu da sorunun sürüm kaynaklı olduğunu daha da destekliyor.sizden ricam bu sorunu bildirip güncelleme ister misiniz?ben zaten ingilizce olarak da mail ile bildireceğim. | |
|
|
Dr.baran21 replied at 2020-03-30 13:43 himm valla o zaman değişik, bir güncelleme ile düzelir umarım. böyle de yapmaması lazım. Meizu hal edecektir inşAllah hocam | |
fatihaksoy replied at 2020-03-21 08:59 işte bahsettiğim sorun bu,sadece instagramda değil tüm proglamlarda sorun aynı:dikey pozisyonda izinvere baslıamıyor sadece reddet e basılabiliyor,yatay pozisyonda izinvere de basılabiliyor.meizu ya yazdım.sizce sorun flyme de mi,yoksa telefonda mı? | |
Dr.baran21 replied at 2020-03-19 11:18 bende o cihaz yok ondan deneme şansım yok 2. kısmı .. 1. kısım ise parola girmeden içerik görünmesi büyük bir gizlilik sorunudur bu genel olarak düşününce.. Yine de öneri ve sıkıntınızı : mzcs@meizu.com adresine ingilizce olarak yazın.. | |
Edited by Dr.baran21 at 2020-03-20 06:00
fatihaksoy replied at 2020-03-19 05:05 kilit ekranını parolalı yapınca parola istiyor,parola girince de ekran kilidinden çıkıyor malesef normalde çıkmadan cevap verebilmem lazım. diğer sorunda da siz bi instagram ya da bi program kurun sonra da açın göreceksiniz,zaten yatay durum gelmiyor ve kamera ya falan erişim sorulduğunda izin ver e basılamıyor,sadece reddet çalışıyor | |
sizin sürüm nedir.. hocam
1- Kilit ekranında widget özelliği zaten yok 2- Onu Ayarlarda kilit ve bildirim ile alakalı yerden kontrol edin 3- Ana menü de auto rotate çalışmaz.. Geri bildirim için mevcut sürümünüz gerekir. | |
9