meizu note 8 telefon şifre sorunu Edited by xakah1 at 2019-10-29 17:27
selamlar herkese Satın aldığım meizu not 8 telefon ile ilgili bir sorunum var. Teknik servise göndermeden bana yardım etmenizi rica ediyorum. sorun şu Parmak izi telefona girmeden önce 4 basamaklı bir şifre girdim Parmak izlerini tanıtmaktan vazgeçtim ve işlemi iptal ettim. Şimdi telefonu açmak istediğimde, 4 basamaklı bir şifre girmemi istiyor girdiğim numarayı hatırlıyorum ve telefona giriyorum ancak Şifre kabul edilmiyor telefonu hiçbir şekilde kullanamıyorum.(küçük bir olasılık girdiğimi düşündüğüm ve girdiğim numara farklı olabilir) Telefonda gmail hesabım var. Bir flyme hesabım yoktu ancak sonradan bir hesap açtım bir anlamı varmı artık bilmiyorum. 4 haneli şifreyi aşıp telefonu tekrar kullanabilmek için yardımcı olurmusunuz Teşekkür ederim. | |
|
|
xakah1 replied at 2019-11-09 17:59 Sorun olmaz hocam EU paketine her güncelleme geldiğinde sizde alırsınız.. Hayırlı olsun. | |
|
|
Merhaba
Sorunu garanti kapsamında teknik servis üzerinden aştım. Küçük bir detay servis global rom yüklü telefonu eu rom yükleyerek göndermiş bir fark yaratırmı kullanımda acaba. | |
Selam, telefoncularda DONGLE vardır. şifreyi kırıp yada direkmen bypass eden cihaz eğer uygun bir fiyata yapacaklarsa oda olur yada en sağlıklısı Servise Yollamak bu durumda FLYME önceden girili olsaydı 5 kere yanlış denemede Şifremi unuttum çıkar ve flyme şifresi ile açılırdı.
| |
|
|
3